9/9/12

Diumenge, 9 de setembre de 2012
OBRIM LA PARADETA

Després d’aquest estiu tan xafogós tornem a estar tots aquí a punt de començar.
Molta il•lusió, amb motivació excel•lent per part de tot el claustre i entusiasmats amb nous projectes donem el tret de sortida al curs 2012-13.
La primera setmana ja ens hem posat les piles amb el Casal de setembre que ha estat un èxit de gent i amb la tranquil•litat que caracteritza la tornada a la rutina després de vacances.
Poc a poc us anirem informant de les novetats, del calendari escolar i del dia a dia de l’escola. Ara de moment el que cal fer és escalfar motors i començar entrant en la dinàmica pas a pas.

Benvinguts a tots i esperem fer un camí plegats, treballar conjuntament i sobretot ajudar a créixer a tots aquests nens i nenes que entren cada dia a l’escola.

Una abraçada per tots, un ampli somriure i el regal mutu d’estar treballant per aquest projecte escolar del que ens sentim molt orgullosos.

Gràcies per ser-hi.

Comencem!!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...



Aquest estiu a sigut genial perque em pogut jugar a la platja,al parc ,fins i tot em pogut fer els deures durant un mes i els 2 mesos restants em pogut divertirnos,pero l'estiu acaba i es hora de tornar a clase i es hora de tornar a estudiar,pero l'any que be i abra un altre estiu.


Ingrid Mallol Palacios

Anònim ha dit...

Molt bones a tots,

Si les vacances ja s'acavan i ja estem tots preparats per començar la rutina, que ja fa falta.

Familia Toiran-Prat

Anònim ha dit...

quines ganes!! de tornar aveure els companys, els profesors, i sobre tot el que fa mes il.lusio es que aquet curs som els mes grans de l,escola!!comensem amb moltes ganes d,aprendre i sobretot de pasar.ho be fins dimecres!!!!

Anònim ha dit...

Que be per fi comencem l'escola es genial.

Anònim ha dit...

benvinguts bona diada i fins dema

Anònim ha dit...


Por fin a casa! ja estamos instalados: mochilas preparadas, batas planchadas!
Mucha ilusión pero con " papallones a la panxeta", eso sí, mañana, cabeza alta y una gran sorisa!!
Pero sobretodo sentimos en este inicio respeto, mucho respeto uno de nosotros ya está en sexto! Tempus fugit!!! aun recordamos su cabecita rubia detras de los cristales de la calle vallespir!!!

Un placer leeros y volver a veros a todos mañana!

un abrazo
Familia Vazquez Roldán

Anònim ha dit...

Tot preparat per començar el nou curs. Llibres marcats i forrats, cartera preparada, pero sobretot amb moltes ganes i il.lusio.

Familia Gomez-Massague.

Anònim ha dit...

Todos en casa estamos preparados, pero he de decir que los papis con muchos más nervios que los pequeños!! se nos están haciendo mayores y nos cuesta asimilarlo. Pero estaremos ahí para apoyarlos y guiarlos juntos!!

Espero que la ilusión y sonrisa del primer día de clases perdure todo el curso!!

Saludos!

Elia Hernández.