20/9/12

Dijous, 20 de setembre de 2012
REUNIÓ P5 I PRIMÀRIA
Reunió de P5 i Primària feta.


Un munt d’informació transmesa i que ara cal anar digerint. El curs és llarg i podem fer molta feina.

Hem recordat la importància de la cultura de l’esforç, l’excés de sobreprotecció que de vegades observem i la importància d’ensenyar hàbits i responsabilitats.

Orgullosos dels nostres alumnes i dels objectius aconseguits seguirem lluitant per la qualitat d’ensenyament, per la bona educació i pel treball diari i constant.
Fidels al nostre Projecte Educatiu ja sabeu que remem a bon port.

Moltes gràcies a tots els que ens ajudeu a portar la nau, el vostre ajut fa més forts als vostres fills. Els que defalliu us encoratgem a continuar i sempre estem disposats a donar-vos el recolzament que necessiteu.

Com diu la cançó: el camí fa pujada i vaig a peu.

I com diem nosaltres: si caminem plegats el camí és ple de flors. Som-hi.

LA NOSTRA RECOMPENSA ES TROBA EN L'ESFORÇ I NO EN EL RESULTAT.
UN ESFORÇ TOTAL ÉS UNA VICTÒRIA COMPLERTA.
M Gandhi

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Com a pare d'un dels alumnes de tercer,vull felicitar-vos,per el plantejament i les respostes que vau donar,sobretot a alguns pares una mica confosos.FORÇA I ENDAVANT

Anònim ha dit...

Nosaltres,els pares de quart,teniem una novetat a coneixer i va ser molt agradable, el professor Marc.
Una sorpresa quan vam saber que seria el tutor dels nostres fills.
Vaig sortir molt contenta de la reunió.
Be,la nau ja ha començat amb uns bons pilots. Ara tots a pujar-hi,tots junts un any mes.Espero arribar a port tan bé com cada any.
Hi hauran dies millors i dies pitjors,però ja se sap, de vegades plou i de vegades fa sol clar que si es fa el trajecte amb ganes,esforÇ, il.lusió i bona companyia, és igual el dia que faci fagi,sempre acaba be.
Marta Sanromà

Noemi Massague ha dit...

Amb la reunió ja ens fem la idea de còm s'enfoca el curs. Ara toca treballar als nens, amb l'escola i la família. Amb una bona actitud i col.laboració per part de tots ens en sortirem.
Molts ànims a tots i força !

Anònim ha dit...

Com a mami de sisé i parlant desde la nostàlgia de l'útima reunió de pares de setembre...estic molt contenta d'haver escollit aquesta escola..però no ha estat un camí fàcil...han sigut tardes de moooooolts deures i estudiar...i obligacions..plorar perque els hi costa de entendre les lliçons, fins que s'acostumen a que aixó es el que hi ha si volen fer alguna cosa de profit...però d'aixó es tracta no?? de formar homes i dones amb futur... fora els espera una vida molt i molt complicada..millor que plorin ara que no d'aquin a uns anys quan ja no hi hagi remei. Quina pena que el proper setembre ja no hi seré..un nou repte per davant.
Molts ànims, acavem de començar i tots sabem que es molt complicat, peró val la pena...
Bon curs a tothom.
Merche

Anònim ha dit...

Ante todo Srta Montserrat gracias por estar siempre. Sus alumnos son, antes que nada, personas y así son tratados. La calidad de la enseñanza es buena pero la calidad del metodo es excelente. Hay que conseguir que los alumnos sean educados, constantes.. y en esto en mi caso es un gran esfuerzo. Gracias por ayudarme a aconseguirlo.
Nos toca seguir luchando y sufriendo pero JUNTOS lo conseguiremos.

Mara

eva pando ha dit...

Preparats per un curs molt dur que amb paciència i esforç, però sobre tot, amb el saver fer de la turora i del profesorat, de segur que es superarà molt satisfactoriament.

Anònim ha dit...

Particularment m'agradan aquestes reunions perqué tens un primer contacta amb el tutor. La veritat és que m'agrada orservar-los e intento imaginar-me a través de les seves explicacions les classes amb els nens. Després quan surts espero cada any la mateixa pregunta per part dels nens, jo crec que ni tant sols ells s'adonan que cada any es repeteix la mateixa situació, sobretot per part de la Neus. Amb els ulls il-luminats i plens de vida em pregunta, mama t'ha agradat la meva senyoreta? (aquest any ha estat professor).I em mira esperan un tant nerviosa, emocionada, una resposta positiva per part meva. La resposta ha estat positiva, i haig de dir que venia amb els deures fets (horaris, nota informativa..).
Francesca