14/7/09

Dimarts, 14 de juliol de 2009
Excursió al Planetari
9:25 Amb una temperatura perfecte per anar d'excursió, ha sortit l'autocar cap a "El Pinar" a Canyelles (50 Km. aprox.) http://www.colonieselpinar.cat/ on farem un taller d'astronomia i visitarem el planetari.
10:25 Ja hem arribat. Tots perfectes, no hi ha hagut cap marejat. Anem a esmorzar.
11:15 Ja hem esmorzat sota d'una pineda ben fresquets i ara pintaran la cara als nens per diferenciar els tres grups que hem fet per realitzar les activitats.

11:45 Estem en aquest observatori que podeu veure a la foto, aprenent el sistema solar, els forats negres i mirant el sol amb un filtre solar.


14:00 Hem dinat sota uns pins per estar una miqueta fresquets, ja que ara mateix fa moltíssima calor. Ara tindrem una estoneta lliure per jugar i després farem una altra activitat al planetari que és molt interessant.






5 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia a tothom!!
Com m'agrada aixo,no té preu...
Disfruteu molt.. jo estaré pendent del blog ( i del jefe, no vaya a ser que me pillen...)..no passa res...demà treballarem una mica mes, no? avui toca disfrutar amb vosaltres; de nou el meu agraïment..
Merche

Anònim ha dit...

Es una tranquil-litat saber que heu arrivat, el tema de l'autocar sempre ha estat el que més em preocupa. Disfruteu tots molt.
Francesca

Anònim ha dit...

Ja portavam molta estona sense noticies, començava a pensar que us havia oblidat de nosaltres, pero ja veig que no, aixó es perque estem massa acostumats a tenir noticies continuament, pero també tu Montserrat i el teu equip necessiteu un descans, pero queda poc per les vacances. Continueu disfrutant. Gràcies
Francesca

Anònim ha dit...

Al final els núvols us deixaran veure el cel... que bé!! a veure si us expliquen que el dia 27 d'agost hi haurà 2 llunes al cel (¿) ho haurem d'indagar....

Judit

Noemi Massague ha dit...

Tinc ganes que m'expliquin l'experiència del planetari, estaven emocionats amb aquesta excursió.