13/7/09

Dilluns, 13 de juliol de 2009
TERCERA SETMANA DE CASAL
Comencem la tercera setmana del Casal amb molta tranquil•litat, diversió i un temps immillorable. Esperem que les temperatures segueixin com la setmana passada.
Demà anem d’excursió al Planetari.
Estan tots entusiasmats amb la sortida. Ho hem preparat molt amb jocs, explicacions, tallers... van amb molta informació sabuda i ben apresa.
Els petits continuen també amb les seves activitats.
Els de P4 són indis i tenen la classe presidida pel “Gran Cap Indi Savi”

4 comentaris:

Mari Carmen Perez Vicent ha dit...

Eso esperamos todos que las temperaturas y el tiempo acompañen, ya que los niños estan super ilusionados con la excursión y estan esperando esos juegos de agua que se han cancelado las dos veces anteriores, pues ellos no entiendes el tiempo, pero vamos a ver que tal esta semana. Os deseo que lo paseis super bien.
Saludos y que tengais un buen dia.
Mari carmen Perez Vicent

Anònim ha dit...

Bon dilluns, a mi em sembla que la temperatura d'avuí es massa alta per treballar, pero suposo que qui està de vacances a la platja ho agraeix. Espero que ho passeu molt be demà i que els nens aprenguin moltes coses. Tindrem expliacions durant el transcurs del dia, o tens al teu fabulós equip de vacances?, be ja ho veurem demà, estem massa mal acostumats.
Francesca

Anònim ha dit...

El Víctor el primer o segon dia de Casal va venir a casa tot content dient que eren indis, que cada nen tenía un nom diferent...i que ell es deia 'elefante sentado' nosaltres ens vam quedar una miqueta parats, no sabem gaire d'indis però 'elefante sentado' no ens sonava gaire, així que li vam preguntar si estava segur i et pots imaginar com es va posar..., però per fi li vaig poder dir si en lloc de 'elefante sentado' no podía ser 'toro sentado',ai! si haguéssis sentit el riure que li va entrar...si mama si, sóc en 'toro sentado'!!!
( que per cert, li escau d'allò més bé)

Laia

Anònim ha dit...

jajaj Laia!!! bonísima l'anecdota!!!! elefante sentado!!!!! jajaja que bo!!!!!!