20/7/09

Dilluns, 20 de juliol de 2009
COMPTE ENRERE
Em queda menys d’una setmana de casal. Una setmana per tancar l’escola i, en teoria, no tornar fins el dia 1 de setembre.
Quan començo les meves vacances no vull que ningú em parli de nens. Vull que es mantinguin a una distància prudencial de mi. Però em dura poc.
Prohibeixo a la meva família que es parli de l’escola. Ho aconsegueixo a mitges, tot fent un esforç de recordatori de no parlar, quan encetem una conversa on surt l’escola.
Jo no sóc una persona que necessiti massa vacances per desconnectar i de seguida em recupero de l’estrès del curs. La meva concepció del temps fa que cinc setmanes donin molt de si per viatjar, anar a la platja, a la muntanya, divertir-me, avorrir-me, passejar, menjar gelats... Per aconseguir allargar el temps és tan senzill com no dir mai: -Ohhh només ens queda una setmana de vacances!!! El que heu de dir és: Ahhh! Encara ens queda tota una setmana de vacances!!!
Tot depèn de la lectura que hi feu.
M’agrada moure’m i portar un bon ritme, l’excés exclusiu d’oci em treu de polleguera.
Allà on vaig tinc el costum de treure sempre el nas a la finestra de qualsevol escola que trobo pel món. Recordo que quan era petita m’empipava molt que la meva mare sempre estigués a punt de tafanejar a qualsevol escola que es trobava per aquests móns però ara ho faig jo. Sempre buscant alguna idea que es pugui treure. Sempre mirant un mural. Els mestres estem fets d’aquesta pasta, no hi podem fer-hi més.
De totes maneres, si us sóc sincera, tinc ganes de tancar la paradeta per una temporada. Renovar-me i retornar amb projectes nous

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones vacances, doncs, a tot el professorat de l'escola, ben merescudes...! (Totes sóu dones, oi?) anava a posar totes les mestres però he dubtat... Amunt les dones... i el Sr. Piñol. Bon estiu, fins molt aviat i gràcies pel curs tan fantàstic...(Ahir nit encara tornavem a repassar els àlbums, com donen de si..) Martí i Rosa B.

Anònim ha dit...

Bones vacances a tothom, i moltes gracies per tot el vostre treball.

Noelia Massagué.

PS ha dit...

Bones i merescudes vacances Montserrat!

Anònim ha dit...

Les vacances son per divertir-se,i descansar de les coses habituals, pero en tres setmanes que acostumem nosaltres a fer de vacances volem abarcar tantes coses que físicament el que es diu descansar no descansem (castells de sorra, verticals, cavalls, algun que altre viatje, sol,piscina,parchís, xarrades i sopars amb els amics...)Les vacances m'agradan particularment per dos motius, un es perque estem tots quatre disfrutan de la nostre mutua companyia durant 24 hores diaries al llarg de tres setmanes,i a diferencia de molts no acavo fins el monyo dels nens ni del màrit i la segona es perque jo que soc adicte als horaris, aconsegueixo deixar de mirar l'hora, i aixó si que es un descans amb el ritme frenétic que portem durant tot l'any.Avuí donçs encara que ha començat la compte enrere no es l'últim dia de casal, llavors com que encara podrem gaudir uns quants dies més del blog, deixaré les despedides per més endevant.
Francesca

Anònim ha dit...

Jo,Laia Godia, prometo no parlar-te de criatures ni res que tingui a veue amb elles,cada vegada que ens trobem pel barri, jejeje.

Laia

Anònim ha dit...

Que tingueu unes bones vacances! Jo també tinc posat el compte enrere...És ben necessari tenir uns dies de descans per oblidar-nos de la feina i poder fer aquelles coses amb les que disfrutem!!!BONES VACANCES A TOTHOM!!Sílvia Z.