22/7/09

Dimecres, 22 de juliol de 2009
FLUID!!!

Tarda divertidíssima fent el fluid no Newtonià.
Motivar a uns nens per fer pastetes i deixar que embrutin ha estat l’estrella del casal.
Els hi he explicat com ho havien de fer. Calia agafar el fluid, fer una bola amb les mans i a la que deixaves de fer força es tornava líquid.
Quan apliques força et trobes amb sòlid, quan apliques suavitat obtens líquid.
La sensació pot arribar a ser relaxant.
Resumiré com ho han passat els nens amb una sola frase que he sentit, al mig d’una conversa de dues nenes:
- apa!!!! Que xulo!!!
- ala!!! Como mola!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia al dematí, fins ara no he pogut veure les fotos, pero la neus va sortir ahir exaltada explicant-ho, jo li he dit que porti una mica que ho volem provar pero m'ha dit que no pot treure-ho pero que es queda al casal per si ho volan tornar a fer. Espero ho passeu be al parc, quin parc toca avuí?. Vinga ànims que tant sols us quedan dos dies, per anar a descansar, així que aprofiteu el que us queda.
Francesca

Noemi Massague ha dit...

Que xulo! Ja ens donaràs la fórmula màgica per experimentar-ho a casa.

Anònim ha dit...

Ara ho entenc!!! l'Ernest va sortir amb el cap pringat de "polsmontserratina"¿?? no hi havia manera d'entendre res, una cosa que si ho fas suau es tou però sino es dur... quin lio!!!

Judit

Anònim ha dit...

I la despedida oficial, fins el curs vinent?. que tothom tingui unes bones i merescudes vacances, i qui no les pot tenir ara que pensi que tot arriva. Durant les meves vacances trovaré a faltar al blog,pero també cal descansar, així el curs vinent l'agafarem amb energia. Una abraçada a tots els que heu format part del casal (Pilar,Ana, Elsa, Raquel,Maria, Isabel,Xeila,Srta Helena, Montserrat...) i disfruteu molt i demà quan us desperteu penseu que us queda un dia menys de vacances, ja,ja, es broma.
Familia Toiran-Prat