26/3/08

Dimecres, 26 de març de 2008
MISS BIMBO
Avui llegia sobre l’existència d’una web, de gran èxit al Regne Unit i a França, dirigida a nenes entre 9 i 16 anys. (www.missbimbo.com)
El joc consisteix en crear una noia virtual amb el millor cos possible.
Cal superar diferents nivells:
- Has trencat amb el “nòvio” i et fartes de menjar. Un cop ho superes cal que et posis a dieta estricte, fins i tot et compres pastilles
- Cal que aconsegueixis el millor cos del món
- Un milionari està de vacances i s’han de buscar tot tipus d’estratègies per aconseguir que s’enamori de tu.

A mida que superes els nivells aconsegueixis diners i així pots comprar pastilles, estades en salons de bellesa, roba, cirurgia estètica i líftings.

No faré cap tipus de comentari, cadascú de vosaltres que faci la seva pròpia reflexió.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla una passada. Les amigues de la meva filla, que tenen 10 i 11anys em deien l'altre dia que tenir messenger i internet no és perillós. Mentre pugui evitar-ho, no exposaré als meus fills a que vegin animalades com aquesta.
Cristina

Anònim ha dit...

Ahir mentre dinavem amb els companys de feina vaig enterar-me d´aixó. El que més hem va cridar l´atenció, apart de l´éxit que ha tingut, és que hem van dir que la noticia deia que l´hora que més es conectaven era a les 4 de la matinada. La meva filla, per una questió d´espai, té un ordinador a l´habitació, i el primer que vaig pensar era que l´habia de treure, pero prefereixo utilitzar l´educació a la prohibició, espero aplicar-me força i no baixar la guardia davant d´una societat que permet que coses com aquestes existeixin.

Silvia M. ha dit...

Jo vaig a recuperació cada dia, ahir vaig veure una noia molt jove gairebé doblegada, no tindria mes de 17 ó 18 anys era anorèxica, em va impactar molt. Sense voler la mirava i ella reia o movia la pell de la cara com podia. Aquests tipus de jocs o anuncis també deurien ensenyar al que poden arribar algunes noies o nois, no és bona l'obesitat, però cal tenir ceny, no sol per a això sinó per a controlar el sexe segur, drogues, etc... ens espera una etapa difícil a tots.
Les prohibicions no crec que siguin bones, em de parlar i fer-os ver la realitat de les coses.

Anònim ha dit...

Sincerament, crec que aquest tipus de pàgines web on el que es potencia són uns hàbit alimentaris poc saludables haurien directament de prohibirles. Les malalties originades per transtorns alimentaris són un gran problema entre els adolescents i trobo que l'existència d'aquestes web encara empitjora la problemàtica. I ja no hi entro en comentar els objectius materialistes del joc...Lamentable...Sílvia Z.

Anònim ha dit...

La vegiritat és que es penós i vergonyós, no tinc paraules..
Laia

Anònim ha dit...

Prefereixo no enrar en detalls simplement diré que em sembla lamentable.
Francesca