8/7/07



Divendres, 6 de juliol de 2007
INDIS
Per fi vam acabar els collarets, les polseres i les plomes dels nostres petits indis.
Com es van divertir amb una cosa tan i tan senzilla!
Cap el tard, tot passejant, encara veia pel barri algun que altre indi, mig adormit en un cotxet, corrents o comprant. Em sembla que no se la van treure ni per anar a dormir. Les coses més senzilles encara tenen èxit... és bonic de veure-ho i interessant de recordar-ho quan aneu a comprar joguines ben sofisticades, recordeu que allò més simple normalment és el que té més èxit.
Només heu de veure la cara de felicitat de la classe dels Cargols quan feien plastilina tots disfressats.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Van sortir tots molt orgullosos de les seva disfressa d’Indi, estaven molt monos. Tens tota la raó, una de les característiques de les joguines dels nens i nenes actuals és la seva complexitat i la seva sofisticació i mira quin èxit han tingut aquest collarets i braçalets

Anònim ha dit...

Que feliços van sortir!!!.El meu "toro de todo menos sentado" té una foto guapissim d´indi.Moltes gràcies a les grans "jefas índias".Olga.

Anònim ha dit...

Van sortir molt contents i el meu fill (el del mig a les fotos) tot el cap de setmana ens ha cantat la canço de: John Brown, és un petit indi, ... i a més, quan s'enrecordava agafava la ploma d'indi i se la tornava a posar. Així que hem estat entre cançons i festa d'aniversari que no hem parat. Gràcies Montserrat per les fotos. Sonia.

Anònim ha dit...

Estaven realment guapíssims d'indis. Dissabte vam pujar a l'Illa i el Pol no va oblidar la seva ploma d'indi...M'encanta que disfruti amb les coses que fa al cole!Les fotos xul.líssimes!!Sílvia Z.