11/7/07





Dimecres, 11 de juliol de 2007
CONTINUA L'ACTIVITAT
Demà torna a ser dijous, per tant hem de tornar a anar d’excursió i evidentment està núvol (al menys ho està quan escric aquest post, a quarts de 12 de la nit).
Aquesta és la tònica dominant del temps aquest mes de juliol. Millor que sigui així, tot és més fàcil si no fa massa calor.
Avui hem jugat a Hoquei, o alguna cosa semblant amb els sticks. De fet jo veia a tot de nens i nenes, la majoria calçats amb menorquines o boniques sandàlies, corrents amb el stick a les mans darrera d’una pilota, la veritat que la pilota la veia poc entremig de tan garbuix de cames, peus, caps, stiks... de sobte sentia GOL!!! i la pilota apareixia dintre la porteria misteriosament. No tinc ni idea de com ho aconseguien.
Tot intentant fer les fotos he patit força pensant que d’un moment a l’altre algun pal aniria a parar al cap d’algun nen però tot ha sortit prou bé i no ha calgut curar a ningú.
A la mateixa hora els Peixos i els Óssos s’entretenien en una tasca menys perillosa tot construint castells altíssims, clar que sempre pot volar una peça pels aires, però tranquils... són de plàstic.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo he jugat a Hoquei patins desde els 5 anys fins als 35 i et puc assegurar que no és un esport més perillós que un altre, tot i que portis un stick a les mans. M'ha fet molta il-lusió veure que els nens de l'escola del carme hi juguen, ja que no tot s'acaba amb el futbol i el basquet, i hi ha molts altres esports, que no son tan coneguts però que aporten moltes coses positives als nens i amb els que s'ho passen molt bé. Desde el punt de vista de l'esport, l'important a aquestes edats és que coneixin diferents esports per així poder decidir quin és el que els hi agrada més per poder practicar. Jo coneixo una noia que ha descobert als 17 anys que li agrada jugar a futbol..:-)i ara ha començat a entrenar.

Anònim ha dit...

hola! jo sóc la noia de 17 anys que ha descobert el futbol!!!
Doncs la veritat és que el Jordi té raó. L'important és fer algun tipus d'esport i passar una bona estona amb els companys d'equip.
També cal destacar, com molt bé has dit, que és interessant que els nens i nenes coneguin altres tipus d'esport a part del futbol o el basket.
Mai és tard per aprendre noves coses i per posar-se en forma!!!
Marta