21/3/10

Diumenge, 21 de març de 2010
FINAL DE SEGON TRIMESTRE
Comença la darrera setmana del trimestre.
Àlbums, tapes, notes, Mona i la Setmana Esportiva.
No podem perdre ni un instant. La feina s’acumula.
Molta feina que trenca amb la rutina diària ens espera. Tot i que ja hem fet les tapes i els controls, cal muntar els àlbums i acabar amb els últims detalls.
La setmana esportiva arrodonirà tot plegat amb un munt d’activitats i material diferent a l’habitual.
La Mona, que farem divendres, endolcirà i posarà el fi de festa... sense oblidar els premis que aconseguiran al final, en la cloenda de la setmana, tots aquells que hagin estat grans esportistes.
Us anirem informant, com sempre, puntualment de tot plegat.

4 comentaris:

Noemi Massague ha dit...

Una setmana especial, plena d'activitats i emocions. I, a sobre, esperant vacances. Ara només falta que s'arregli una miqueta el temps.

Anònim ha dit...

Que el bon temps us acompanyi !!!
Carme

Anònim ha dit...

Massa coses, sort que després podreu descansar per vacances. Siusplau quan puguis indicans quines son les activitats, i si podeu ens feu alguna que altra foto per veure que bé ho passan, espero que el temps acompanyi als esportistes. I a veure com surtiran les mones dels cuiners, que segur sortiran bé, com tot allò que es fa amb el cor. Molt bona setmana a tots, nosaltres aquí a l'altra costat de la finestra, esperem ansiosos els àlbums, les mones , les informacions i tot plegat.
Francesca

Silvia M. ha dit...

Quin estres.... al menys sembla que surti el sol...encara que tot plegat es com es miri al cel... Trobem a faltar fotos... sabem que teniu molta feina però no ens podries adelantar alguna cosa?
Paseu·lo molt be.