17/3/10

Dimecres, 17 de març de 2010
MACEDÒNIA
Avui els nostres Óssos feien macedònia.
La majoria de nens porten per esmorzar, molts dies, fruita pelada i tallada dins de la carmanyola i la mengen amb una forquilla.
Avui, però, el fet de fer-la a la classe ha estat molt divertit.
Aprofito ara l’avinentesa per felicitar a les mames, o papes, que preparen aquests esmorzars tan ben fets, amb tot el “carinyo” del món.
Dóna gust veure que sou molts els que esteu molt conscienciats en donar als nens una alimentació sana i molt variada.
Fa molt de goig veure el que prepareu: entrepans variats i diferents cada dia, fruita diversa ben tallada, fruits secs, sucs o cereals.
És un esforç fer cada matí, amb les presses que tots tenim, aquests esmorzars i no tots esteu disposats a invertir aquest temps però val la pena aconseguir aquests hàbits alimentaris.

Avui els óssos han gaudit així de l’experiència

6 comentaris:

Anònim ha dit...

AL MATÍ SI QUE COSTA, PERÒ VAL LA PENA. ÉS UNA INVERSIÓ DE FUTUR PER ELLS.
GRÀCIES PER TREBALLAR-HO TAMBÉ A L'ESCOLA

Anònim ha dit...

Ara ho farem a casa.
Gràcies
Magda

Anònim ha dit...

Quina carona que tenen, tot es acostumar-se, per nosaltres preparar l'esmorçar es un hàbit més que tenim a diari, com dutxar-se, rentar-nos les dents...i a mida que passa el temps i sobretot si es fa desde que son petits ells ho veuen com una cosa natural al fet de menjar sa y bé, segur que quan siguin grans i tinguin fills ells faran el mateix. L'activitat un éxit, el Sergi va sortir molt content veient que tots menjaven el mateix i que la fruita que havian portat havia servit per fer macedonia. ¿i a la srta Angels li va agradar..?
Francesca

Anònim ha dit...

El Víctor no sé que diu que han de portar per fer la mona, un donut, lacasitos, xocolata...i no sé quantes coses més...sortiran amb una nota??o ens informareu pel blog??
Més que res per que tots portin més o menys el mateix.

Laia

Anònim ha dit...

Montserrat, hoy, los niños, no van a hacer nada en la escuela para celebrar el día del PADRE????

Felicidades a todos los papas!

Pedro

Anònim ha dit...

que guapos els meus nens!!