9/11/09

Dilluns, 9 de novembre de 2009
HOQUEI PATINS A L'ESCOLA
Avui hem començat el Projecte esportiu de Hoquei patins conjuntament amb el F.C. Barcelona.
El curs passat ho vam fer amb Handbol i aquest curs li toca el torn al Hoquei.
La finalitat és apropar als nostres alumnes a la pràctica de l’esport col·lectiu i que s’adonin que no tot acaba amb el futbol.
Durant tres setmanes, els dilluns i els dimecres, Octavi Font, entrenador i jugador de Hoquei, ve a l’escola a impartir classes d’aquest esport.
La veritat és que avui ho han passat molt bé.
L'hoquei és un esport complicat. Cal portar un estic a les mans, controlar els peus que van sobre rodes i posar la petita pilota dins una mini porteria, controlada per un porter que la tapa tota però que se li cola la pilota per totes bandes sinó té grans reflexes.
Si algun cop se us acumula la feina de ben segur serà jugant a Hoquei.
La primera vegada que jo vaig anar a veure un partit vaig estar mitja part intentant saber on estava aquella ditxosa piloteta que anava d’un lloc a l’altra de la pista a una velocitat infernal.
Avui els nostres esportistes han après a utilitzar l'estic, si més no, a no aixecar-lo com una canya de pescar i no fer-lo servir per donar algun cop al company.
De moment no hem posat patins. El dimecres ho intentarem.



Inicio una nova secció en el blog: l’enquesta de la setmana.
Aquesta setmana, ja que estem fent Hoquei, la meva pregunta va sobre els esports minoritaris.
Ja podeu votar.

La pregunta la teniu a la columna de la dreta. Cal clicar la resposta que més us agradi.
Gràcies per la vostra col·laboració.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla fantàstic seguir donant importància a l'esport, al valor de l'esforç i el treball en equip. Gràcies per pensar en un esport minoritari i desconegut però que per mi i la meva família té un valor sentimental molt important. Jo he conviscut amb el hoquei des que vaig néixer i en sembla molt bé fer-lo conéixer als nens. Que us divertiu molt. Rosa B.

Anònim ha dit...

Precisament la gracia que te el hoquei es que es un esport dinamic i rapid pero a la vegada senzill. Jo de petit hi havia jugat al cole i si tornes a ser petit tornaria a jugar a hoquei
Felicitats per aquesta iniciativa
Marc

Anònim ha dit...

Crec que és genial que desde l'escola es promoguin altres esports anomenats minoritaris. Si que el futbol és un esport accessible a gairebé tothom, amb un equip relativament senzill (si no vas al Decathlon a comprar-lo), però hi ha molts més... no tots som futboleros.
Montse

Jordi Martinez ha dit...

Estic molt content que l'escola hagi tingut la iniciativa de donar a conèixer als nens el meu esport preferit. I he jugat desde que tenia 5 anys i hi segueixo jugant i divertint-me molt. Considero que és un esport minoritari, però molt complert ja que al practicar-lo treballes velocitat, coordinació, força, elasticitat, equilibri, extremitats superiors, extremitats inferiors i joc d'equip.
Espero que els nens de l'escola ho passin tan bé com ho he fet jo sempre que he jugat a hoquei. Felicitats per la iniciativa.
Montserrat no pares de sorprendre'ns amb coses noves en el blog. un 10 per l'enquesta.

Lourdes ha dit...

Esta molt be que es promocioni l'Hoquei patins a l'escola, un dels esports amb més tradició a casa nostra. Com ja s'ha dit el que el fa atractiu, entre altre coses, es que es un esport molt complet, rapid, tecnic i que és dels pocs esports en que es permet jugar equips mixtes.
Per les fotos veig que tots (nens i nenes) s'han divertit molt. FELICITATS i seguirem pendents de les evolucions sobre els patins.

Anònim ha dit...

La veritat es que es una idea interesant, que els nanus coneixin altres esports que no siguin el futbol. El meu fill va sortir entusiasmat del entrenament de hoquei que van fer ahir.

Lluis

Anònim ha dit...

Molt bona iniciativa.
Endavant

Anònim ha dit...

I no oblideu que la selecció catalana va guanyar un campionat oficial de Hoquei patins.

Anònim ha dit...

Trovem molt interesant que els nens coneguin altres esports, no a tots ens agrada el futbol. El meu germà jugava quan era jovenet, i a mi m'agradava molt anar a veure'l. hi ha molt esports interesants, el hoquei, el rutbi, el volei, crec que el més important es que els nens aprenguin a valorar altres esports i ho passin molt be, com mostren les fotos, almenys es veuen molt concentrats. A veure com anirà dimecres amb els patins..
Per cert m'encanta la nova secció.
Francesca

Patrícia Borràs ha dit...

Perfecte, el futbol agrada a tothom o gairebé a la gran majoria, sembles un bitxo raro si no t´agrada, xo aixì els nens tmb veuran q no només existeix el futbol, sino q hi ha altres esports q son igual d´interessants i divertits.
Ara tindrem un nou al.licient... quina serà l´enquesta setmanal? Molt bona idea?

Anònim ha dit...

Doncs sí,existeixen altres esports,apart del futbol.No tothom,que practica un esport,ha de ser,forçadament el futbol.
Els nostres fills i filles han de practicar i conèixer esports.

Felicitats per la iniciativa.

Xavier Boch Garrido.