12/11/09

Dijous, 12 de novembre de 2009
UN TREN PETITÓ
Aquest matí els nostres Cargols estaven aprenent a fer el tren.
Penseu que és fàcil que tots es col·loquin? Doncs no, gens ni mica.Aquest ha estat el primer intent. Uns no volen fer-ho i quan aconsegueixes que s’hi posin els altres ja estan cansats.
En queden només tres per posar-s’hi. Vinga ànims Maria i Elsa.


Espera, espera... només en falta un!!!Ara!!! Ho hem aconseguit!!! Tots estan fent el tren... corre, corre fes la foto!!!La rotllana és molt més senzill, l’han aconseguit fer de seguida.Tant esforç mereix un aplaudiment.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Maquíssims aquests cargols fent el tren i la rotllana!!Sílvia Z.

Anònim ha dit...

Bravo.
Quins records! Nosaltres no vam tenir el plaer de disfrutar de fotos tant petits... asi que disfruteulos tots. No se si es que estic malalta pero M'HE EMOCIONAT.

Anònim ha dit...

Un aplaudiment per tots.
El tren i la rotllana ha quedat molt be.
Es veu a les cares que estan disfrutant molt.

Ja se que ens toca fer aquesta tarda, el tren i la rotllana a casa, jejejeje.

Gracies.
Noelia Massagué.

Jordi Martinez ha dit...

La veritat és que hem de disfrutar d'aquestes fotos. Com m'agradaria tenir fotos de quan era com aquests "Cargolets" per poder-les veure ara. Que macus que estan tots.

Anònim ha dit...

Tots moníssims i molt aplicats!!! No ha quedat gens malament si és que era la primera vegada, en pocs díes tindreu un tren fantàstic!!!
Rosa B.

Anònim ha dit...

Si que es mereix un aplaudiment pels nens i per la paciencia de les seves senyoretes. Quins macos records, que guapos estan.
Francesca

Patrícia Borràs ha dit...

Un gran aplaudiment i una forta obació.... BRAVO PELS CARGOLS!!!

Marta ha dit...

MOLT BÉ, aquets Cargols!!!, quin tren més maco!!!!!

Pares del pollet Isaac

Anònim ha dit...

Estan moníssims. Veig cares conegudes. Ara mateix imprimire aquestes fotos que segur seran un bon regal per una mare cargol que no es pot connectar a Internet.
Maria i Elsa us felicito pels resultats.
Lourdes

Anònim ha dit...

Quin mèrit!!! molt bé els cargols!!

Judit

Anònim ha dit...

Veient aquestes fotos m'he enrecordat de quan els meus eren així de petits. Disfruteu-los que aixó passa molt rápid, no us donareu compte i ja estaràn a sisé.

Berenguer ha dit...

Els cargols més macos del món

Anònim ha dit...

Moltes gràcies a tots els pares que veuen les nostres fotos, ja que per nosaltres lo més important són els vostres fills i volem que tingueu una petita finestra del que fem a l'escola. Ja hem aconseguit fer una rotllana desprès de parlar tant del "CERCLE" MOLT BÉ!!! FELICITATS CARGOLS!!!

Srta. Elsa

Anònim ha dit...

Ains que cargols més macos, mels mejaria tots. Aixó de poguer veure les fotos és fantàstic i els videos ja impresionant, gràcies.
la mami de la Daniela