5/11/09

Dijous, 5 de novembre de 2009
UN GRAN DIA
El dia d’avui ha donat per molt.
Anirem per parts.
En primer lloc he anat a pesar la bola d’alumini dels petits de P5. He de reconèixer que m’estaven esperant molt il·lusionats. (gràcies a aquells que m’ho heu recordat)
Hem pesat la bola i ens ha donat un pes de 50 gr, per tant són tots uns campions que mereixen un fort aplaudiment

A part també els hi he donat un llibre preciós per la classe. És un desplegable del fons del mar. Els hi ha agradat molt.


Els de 1r i 2n han fet classe d’educació Vial amb la Guàrdia Urbana.
Aquesta és una classe molt interessant. Evidentment nosaltres els hi diem com han d’anar pel carrer, els semàfors, la vorera, els vehicle… però si els hi diu un Guàrdia en persona sembla que fan més cas.
Ara cal que vosaltres doneu també un cop de mà i ajudeu a que siguin bons vianants.
Intenteu no fer res malament, com passar en vermell o pel mig de la calçada, quan aneu amb ells. L’exemple és el millor mestre.



I per acabar el dia els de 4r, 5è i 6è han anat a fer escalada.
Una activitat molt lúdica. S’han divertit i han gaudit molt. De totes maneres qui ha gaudit més han estat les mestres i jo quan els monitors ens han dit que eren uns nens molt macos i educats. Que no acostumaven a trobar-se amb grups així.
Conclusió: entre tots fem la feina ben feta. Seguirem endavant, amb la mateixa línia.
Les fotos estaa al web http://www.xtec.cat/escoladelcarme/

8 comentaris:

Jordi Martinez ha dit...

Quin dia més ple d'activitats que heu tingut. El més gratificant és que amb tantes coses tot hagi sortit perfecte. Ahir al migdia al sortir de l'escola l'Arnau ja va fer anar a passar el carrer Vallespir a la seva avia pel pas de vianants, en comptes de pel mig del carrer, perqué els hi havia explicat la guardia urbana.

Anònim ha dit...

Impagables les fotos dels petits, quines cares!!....i molt xules les dels grans, s´ho van passar super bé,....que atrevida la Srta. Rosa!! jajaja.....gràcies. Olga E.

Anònim ha dit...

Quines cares de felicitat!!
Gràcies

Anònim ha dit...

La Neus va sortir molt emocionada amb tot el que li havien explicat, jo la mirava pensan aixó ja li hem dit a casa un munt de vegades i en camvi sembla que hagi de ser la Lourdes i l'Ana (guàrdies) perque prenguin més atenció, pero Montserrat si a vosaltres com tu dius us dona la sensació de que fan més cas als urbans imaginat nosaltres la sensació que tenim que primer fan cas als urbans, després als mestres i per últim a nosaltres, serà que la confinça fa f...que hi farem, seguir lluitant. Les fotos de l'escalada son super guapes, i quina cara tenen tots de pasar-ho be. Noves experiencies per recordar.
Bon cap de setmana.
Francesca

Patrícia Borràs ha dit...

Les cares de P5 amb el llibre son d´una emoció espectacular, estàn com al.lucinats!!!
Quina atenció q possen a la guardia urbana... ho reconec, haurem de començar a fixar-nos més amb aquests temes.
I les fotos de l´escalada... no tinc paraules, s´ho deurien passar de conya, quines cares de felicitat, podem tornar una mica enrera i anar-hi nosaltres?!?!?

Patrícia

Anònim ha dit...

Que xules les fotos de p-5!!!!

Moltes gràcies per aquests somriures!!!!

Laia

Anònim ha dit...

Pel que veig un gran dia per tots menys els de 3er (!!!)
1er i 2on Guardia Urbana
4rt-5e i 6e Rocodrom
Els n'hi deus una als de 3er

Montserrat ha dit...

Si, és cert això de 3r. En principi hi havia una altra cosa, un altre dia, per 3r i 4r però a última hora ens van donar 25 places més per l'escalada i no vaig voler desaprofitar l'activitat. En dec una a 3r, queda pendent