22/1/09

Dijous, 22 de gener de 2008
NIU


Portar un niu a una escola urbana pot arribar a ser tota una experiència molt enriquidora.
Quan els hi ensenyo fins i tot dubten del que és. La majoria d’ells no n’han vist mai cap i cal explicar molt bé com està fet, qui ho ha fet i perquè.
Gairebé els hi fa angunia tocar-ho i es preocupen per que és massa petit i els ocellets de ben segur cauran del niu i no sabran tornar a pujar-hi.
Poder apropar els nens a la natura sempre és interessant.




2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot el que estigui relacionat amb adquirir coneixaments és interesant. L'altra dia passejan vam trovar una serie de forats a la terra que estavan molt ben fets, la Neus va dir mira papa algun nen a estat fent forats a la muntanya, oi que aixó estar molt malament? El Cristobal i jo ens vam posar a riure i li vam explicar que no eran forats fets per persones sino per formigues, la Neus no s'ho creia així donçs vam estar una estona esperant a veure si sortia o entrava alguna formiga, la llàstima es que no vem veure ninguna, pel que llavors la Neus sembla ser que es pensava que li estavam fent una broma.
Francesca

Anònim ha dit...

Bé, el Virus de la grip o el que sigui ha arribat a la classe de segon, cada dia cauen més. Aquest cap de setmana, per favor, ventileu bé la classe perque el "Virus" en qüestió s'en vagi.
gemma