27/3/07

Dimarts, 27 de març de 2007
FINAL DE TRIMESTRE
El segon trimestre és sempre llarg i feixuc i aquest any no ha estat diferent.
Els nens (i nosaltres) ja estem molt cansats i amb ganes de poder desconnectar per agafar una bona embranzida per l’últim trimestre.
Estem amb la crisis típica de tots els finals de trimestre: tapes i contraportades dels àlbums, acabar feines, treure els dibuixos penjats de la classe per arxivar-los, notes, controls d’última hora, i una inacabable feinada.
El dijous, els de cicle mitjà i superior, faran la seva Mona, ja veure’m els resultats d’aquests pastissers, i els altres ja tenen preparat el tapetet i el guarniment per fer la seva.
El dia que fem la Mona l’escola perd la seva olor característica que sempre fa a paper, gomes, bates i nens... i l’ambient queda impregnat de xocolata, lacasitos, gominoles, melmelada, fruits secs i de les mil i una coses que porten per guarnir-la (com més recarregada la fan més els hi agrada).
Per si no teníem prou feina, ens han convidat a fer de públic en un programa infantil de la Televisió Digital de Catalunya... per tant... sortirem per TV.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Aquest cansament del nens del que parles, es dóna en el 3er trimestre d'igual manera? o més acentuat?

Montserrat ha dit...

Psicologicament el 2n trimestre és el més dur. El que no hem aconseguit fins ara, acadèmicament parlant, difícilment s'aconseguirà. L'avantatge del tercer trimestre és que és més curt i hi ha més festes, això ajuda a fer-lo més planer.