13/2/07

Dimarts, 13 de febrer de 2007
CORBATES
Avui he arribat a una gran conclusió: les corbates estan totalment en desús.
Hauríeu d’haver vist la vàriopinta de corbates horroroses que han portat tots plegats... ha estat molt divertit.
Fins i tot ells mateixos ens comentaven:
- el papa només té aquesta corbata
- la meva està passada de moda
- no sabem fer el nus
- ens l’ha deixat l’avi
- aquesta era la més maca, encara que no ho sembli
- és la que es posa el papa quan va a un casament (sort que no ha parlat d’enterraments)
de totes formes han estat tot el dia amb les seves corbates posades i molt contents i orgullosos.
Les més originals però, han estat un parell totalment casolanes, (una d’elles us la poso a la foto) degut a la falta de corbates a casa la solució ha estat fer-ne una amb cartolina. Aplaudeixo la iniciativa.
El tema mitjons ha funcionat millor... i també han anat tot el dia amb els pantalons arremangats ensenyant uns mitjons que han resultat ser molt més moderns i divertits que les corbates.
Veurem amb quins barrets ens sorprenen demà quan arribi l’Ambaixador.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Vull felicitar-vos per aquesta iniciativa de portar diferents objectes al llarg de la setmana, la il.lusió que viuen els nens no es paga amb res. El meu fill a la nit ja hem deia que li preparès els mitjons per no oblidar-nos a l'endemà, i aquesta nit fent el barret, va repetir el dibuix varies vegades fins que li va agradar com li quedava. Activitats creatives i a la vegada tradicionals és el que necessiten per motivar-los. Felicitats. Gemma. Mare Jan

Anònim ha dit...

Hola!
He visitat per primera vegada el blog i he de felicitarte per la iniciativa. Es una manera de saber coses dels nens quan no estem amb ells. M'ha agradat veure un dibuix del Marc Antòn de la sortida que van fer a veure titelles.T'animo a que segueixis informant-nos.
I demà "cares pintades", ja m'han demanat que posi el despertador aviat perquè ens doni temps abans de marxar a treballar.
Ens veiem a la rua.

Paco Rivière ha dit...

Doncs jo encara la faig servir, i sí sóc jo, però tu a la foto de la bata, encara ets més difícil de reconèixer. A l'enllaç trobaràs com contactar.