11/1/11

Dimarts, 11 de gener de 2011
L'ESQUELET MANELET
Avui els Lleons estudiaven que és un esquelet i que són les articulacions.
La millor manera és manipulant i adonar-se que, per dins, nosaltres tenim aquesta forma.
Els hi he portat l’esquelet Manelet.
Recordo que no fa pas massa quan entrava amb un esquelet a la classe molts xisclaven i s'espantaven. Ara els nens ja no tenen por de res i menys d’un esquelet que jo carrego amunt i avall per l’escola. De fet s’han posat a riure i tots el volien tocar.
Els dibuixos els hi ha quedat d’allò més bé.











11 comentaris:

Anònim ha dit...

ha sigut molt divartit coneixa el Manelet. es una mica lleig pero no fa por. esta molt prim. MARTI B. Lleo de P5

Anònim ha dit...

Recordo l'esquelet de la meva escola a Reus, un dia sen's va ocórrer posar-li la bata del cole i treure'l a passejar... imagineu la cara de la gent?
Judit

Anònim ha dit...

Treballar l'esquelet és un d'aquests temes que els nens els hi crida molt l'atenció. Recordo que l'any passat vaig comprar un llibre sobre esquelets, desprès de l'insistència de la Sara. Es un dels seus llibre preferits.
Laura

Anònim ha dit...

Donçs quina sort que no tinguin por, jo amb els anys que tinc encara em fa respecte. Trobo que la millor manera d'entendre les coses es podent-les veure i tocar, segur que d'aquesta manera ho aprenen millor.
A igual que a la Judit nosaltres a la classe li vam posar una gabardina i un barret pero quan l'anavem a treure de l'aula ens va enxampar el professor de gimnàstica, ens va caure una bona bronca, aixó si després amb els anys quan ens vam graduar va reconéixer que li havia fet molta gràcia, pero havia de cumplir amb el seu "deure".
Francesca

Patrícia Borràs ha dit...

Montserrat vigila bé en Manelet que amb les idees que estàn donant per aquí de ben segur q demà te´l trobes al mig del passadís amb gorro, bufanda, guants i la cartera penjada a les espatles....jejeej

Patrícia

Anònim ha dit...

jajaja...Ja tenim a qui treure aquest any a la rua de Carnaval...en Manelet!!!! No,millor que no,deixem que estigui tranquil...te poques calories per perdre...jaja.
Marta Sanromà

Anònim ha dit...

No me extraña que no tengan miedo con los dibujos que tienen hoy en día (Fineas y Ferb por ej.) son más feos que el esqueleto jajaja. No como antes que teníamos como ídolo infantil a la Heidi!! Cualquier cosa comparada con ella era espantosa... que linda era ayyy!!

"En Tierra Extraña"

Montserrat ha dit...

Em tens ben despistada, no sé pas qui ets "tierra extranya".
Alguna pista per descobrir-te???
Montserrat

júlia ha dit...

SEBLA MOLT BONA IDEA ESTUDIAR EL COS HUMÀ, ÉS MOLT INTERASANT!!!!!!!
I ELS NENS SEL'S VEU TANT ALEGRES QUE T'AGRA DA VEUREL'S TANT CONTENS I APASIONATS.

JÚLIA 5è

Anònim ha dit...

jajaja de eso se trata Montserrat ;-)

"En Tierra Extraña"

Anònim ha dit...

Vaja :-(