5/12/09

Dissabte, 5 de desembre de 2009
AVÍS IMPORTANT
Tenim constància que s’han venut unes participacions de Loteria de Nadal, on consta que el Dipositari dels números és l’Escola del Carme.
Posem en coneixement públic, avui dissabte 5 de desembre de 2009, a tota la Comunitat Educativa de l’escola del Carme i a les persones alienes a ella, que la nostra escola NO té cap vincle administratiu, econòmic i legal sobre aquestes participacions.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres!!! el que fa la crisi...
Bon pont!!!

Laia

Elena Vicente ha dit...

Coneixent el pare que ha fet les participacions puc afirmar amb plena seguretat que ho ha fet amb molta il·lusió, sense perverses intencions i sense cap ànim de lucre ( hi hagi crisi o no..)
D'altra banda, s'ha equivocat i en el lloc del dipositari ha posat els destinataris de les participacions: si et fixes bé no consta com a dipositària l'escola, posa els nens i nenes de l'escola del Carme nascuts a l'any 2000.
Per tant, és cert que hi ha hagut un error i és lògic que vulguis aclarir que l'escola no té cap mena de responsabilitat econòmica ni legal sobre aquestes participacions, però voldria que no et quedés cap de dubte de la bona intenció d'aquest pare.
Gràcies.

Noemi Massague ha dit...

Jo també estic segura que en cap cas hi ha mala fe, tot el contrari. De fet és força original (sense tenir en compte que el dipositari no és del del tot encertat). S'han comprat uns dècims i s'han repartit entre un grup d'amics, quedant un record força original.
Entenc que vulguis aclarir que l'escola no té cap responsabilitat però pots estar segura que tot és de bona fe i no hi ha cap intenció de perjudicar a l'escola.