17/12/09

Dijous, 17 de desembre de 2009
NADAL A L'ESCOLA
El dia no podia estar més ple d’activitats.
Hem fet el Tea Times i ha anat perfecte. Tot i ser la primera vegada que hem muntat una tarda anglesa ha anat prou bé.
Espectacular el berenar que heu portat la majoria. Hi ha moltes mames, i papes, amb gran dots culinaries en fer pastissos... ho tindré present per altres ocasions.
Els nens han berenat com a reis. Tot acompanyat pel Té. A molts els hi ha agradat molt, altres no tant.
El cas és que aprenguin i provin coses noves.
La felicitació dels petits molt divertida. La Isabel i la Sheila ho fan molt bé, avui ens ho han demostrat. Els nens... deuen pensar que estan envoltats de gent molt estranya que els mira mentre no fan res, riuen com a beneits i no paren de fer fotos.
Per acabar d’adobar la tarda festiva ha vingut un missatger reial, que els ha espantat a tots. Fins i tot no volien ni agafar el regalet que els hi portava. De ben segur quan vegin les fotos, quan siguin més grans, es faran un fart de riure.
Per acabar d’arrodonir la tarda, per si no havíem tingut prou, hem fet la classe oberta dels menuts de futbol.
Un escalfament molt ben fet, uns exercicis immillorables i un partit excepcional.
Demà més.


7 comentaris:

Família Coll Borràs ha dit...

Tot i q no estaven gaire col.laboradors els pollets, ho han fet molt bé, les senyoretes fan una feine increible, a mi q m´expliquin el "truco" xq les q estaven sentadetes a les cadires no es moguessin, ja us asseguro q a casa és impossible...
Un primer festival molt maco!!!
BON NADAL A TOTHOM!!!

Patrícia Borràs ha dit...

X cert, a l´hora del bany encara no volia agafar el regalet del missatger reial...

Anònim ha dit...

La tarde del té,els ha agradat molt als meus nens, ja hem demanen que compri té... el partit de futbol també ha sigut molt divertit tot i què hem passat un fred impressionant!!!

Laia

, ha dit...

Ha segur molt bonic veure a tots el pollets asseguts sense dir res, mirant i mirant dient... "q esta passat aquí tanta gent..."
I el millor ha sigut quan han rebut el patet i no el volien.. l'Isaac també alhora del bany deia "això noooo.. susto..."
Gracies per aquesta primera festa.

Pares del pollet Isaac

Anònim ha dit...

Malgrat que el té .."sap molt a menta"... va ser una tarda molt divertida i emocionant per la meva filla,s'ho va passar d'alló mes bé..un día molt intens..pensant en avui!!Tot sortirá perfecte, segur que si!Ens veiem d'aqui a una estona!
Bon dia a tothom!
Merche

Anònim ha dit...

Una festa d'alló més entretinguda. Els meus no es posen gaire d'acord; a un li ha encantat el té i l'altre gens ni mica, però sé que tots dos s'ho han passat molt bé aquesta tarda; es d'aquelles que recordes com: "primera vegada que ..."

Anònim ha dit...

Els grans s'ho van passar pipa al tea time, i veient al nostre pollet... ni t'ho explico.. el Jofre passant de tot, vigilant a un costat i a l'altre.. però les mestres... jajaja.. genials!!! Ha estat una bona tarda... molt divertida.
Judit