27/4/09

Dilluns, 27 d'abril de 2009
EL BLOG ALS MEDIS
El Diari de Barcelona http://www.diaridebarcelona.cat/ es va interessar en el nostre blog i van venir a fer-me un reportatge que a continuació us mostro.


www.diaridebarcelona.cat

17 comentaris:

Anònim ha dit...

CARAM!!! CADA COP EL NOSTRE BLOG ÉS MÉS CONEGUT.
ENHORABONA

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a totes les Montserrats que entrin al blog i en especial la Srta. Montserrat, per partida doble, aquest blog està creuant fronteres... on aniràs a parar? que passeu molt bon dia.
La idea de dedicar un post a la Srta Maria estaria bé és una persona dolça i encantadora que deixa un record especial als nens, però segur que totes les mestres de l'escola ho mereixen per un motiu o altre, per això hi són segur!!
Rosa i Martí B.

David Montilla ha dit...

Enhorabona!! un premi a la feina ben feta.

Anònim ha dit...

Muchas felicidades a todas las montserrats. Hoy es vuestro día.

Que ilusión ver que el Blog es tan famoso.
La verdad es que es una iniciativa muy bonita, que nos ayuda a sentirnos mucho más cerca de nuestros hijos y poder saber que hacen durante el día. Eso no lo puede decir todo el mundo.
Cuando alguna vez enseñio fotos del Eric en el colegio, la gente me dice que tengo mucha suerte, porque asi lo veo en los momentos que no esta con nosotros, y puedo saber como es su día a día en el colegio.
Una vez más. Muchisimas felicidades.

Noelia Massagué

Anònim ha dit...

Aquest reportatge que ens has possat es un instant de felicitat, si he de ser sincera s'ha m'ha possat la pell de pulleguera. M'ha fet molta il-lusió poder comprovar com el teu bloc està tenint tant reconeixament, i també m'han arrivat al cor les teves paraules de reconeixament a tots nosaltres al col-laborar en el teu bloc. Es cert que ara tenim gràcies a ell una visió molt més gran de l'escola i de totes les activitats que es fan amb ella. M'agradat molt veure com els lleons fan música amb el seu xilofon de reis. Gràcies per compartir amb tots nosaltres aquesta felicitat comuna.
Francesca

Anònim ha dit...

Que xulo!!!!!
Enhorabona una vegada més!!!
La feina ben feta no té fronteres!!

Laia.

Anònim ha dit...

Enhorabona al blog del centre i que es vagi coneixent tant!!! Ah, i gràcies per tots els qui recordeu a TOTES LES MONTSERRAT'S, això és d'agraïr.
Montse, mare d'un alumne d'5è.

Rita ha dit...

Moltes felicitats! :-)

Jordi Martinez ha dit...

Moltes felicitats pel teu sant i pel reconeixement a la feina que fas en el blog.
Aquest reportatge és un bon regal pel dia del teu sant i per tots nosaltres que et llegim amb tant d'entusiasme cada dia.

Anònim ha dit...

Enhorabona. Aquesta no és una felicitat petita sino gran i com deies ahir la tens al davant, només l`has de saber mirar. Felicitats!!!MS

Laura P-3 ha dit...

Cada dia, si puc, llegeixo aquest blog i no sempre escric cap comentari. Avui crec que es mereix que tothom que ho llegeixi hi participi ja que la feina i la dedicació que això suposa cal valorar i felicitar.
És un blog que posa en contacte les opinions de les families i l'escola, cosa molt important ja que uns depositen una part de l'educació dels seus fills en els altres.

Una altra cosa que m'agradaria comentar és respecte el tema de la felicitat que es va tractar en posts anteriors. Cal dir que la foto triada és molt adient per descriure la felicitat. El somriure d'un nen. Cada dia quan arriben els meus "peixos" veig la felicitat als seus rostres quan em duien :BON DIA Laura!! i em fan un petó.

Fins la propera

Animo a la Montserrat a seguir endavant amb aquest projecte.

Lourdes B. ha dit...

Enhorabona i gràcies per compartir-ho amb nosaltres. Estas esplendida!
Felicitats una vegada mes i per partida doble
Una abraçada

Noemi Massague ha dit...

Qui t'ho anava a dir... mira fins on has arribat: als cors dels pares.
I ja has traspassat els murs.
MOLTES FELICITATS !!!

Anònim ha dit...

FANTÀSTIC EL REPORTATGE!!!!I moltes felicitats en el dia del teu sant. Un petonàs.Sílvia Z.

Anònim ha dit...

Per fi he pogut veure el video...ahir va ser imposible!!!.. molt maco!!! Molts ànims per continuar i moltes gràcies per tot.
Bon dia a tothom!!
Merche

Anònim ha dit...

Enhorabona, m'ha fet reflexionar el primer comentari "el nostre blog" realment és així, tu l'escrius i entre tots li donem forma... 180 visites diàries... felicitats!!
Judit

Anònim ha dit...

Enhorabuena, y sobre todo, gracias por hacernos partícipes de tu éxito, aunque el mérito te corresponda a ti.
Por cierto y hablando de la felicidad, el libro elegido para MArta este Sant Jordi empieza así: "Todos buscan la felicidad, pero no todos saben buscarla.... por eso no la encuentran...." Algo tan simple y tan cierto, pero en tu blog, nuestro blog, siempre hay pistas para encontrarla, a veces, son fotos, otras poesías, otras reflexiones... pero nunca faltan... . Gracias también por ello.
Nuria.