9/9/08

Dimarts, 9 de setembre de 2008
ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
Quan comença un nou curs és el moment de decidir quines activitats extraescolars faran els nostres fills.
El ventall de possibilitats és molt ampli i a vegades ens pot costar decidir.
Aquestes activitats, si es fan bé, aporten un enriquiment en l’educació integral.
És important que no els carregueu cada dia amb activitats que us agraden a vosaltres, o que voldríeu fer vosaltres, si ells no estan plenament convençuts. Potser vosaltres volíeu ser un gran nedador i en canvi ells serien més feliços xutant una pilota.
Heu d’escollir junts el que faran i pactar el millor.
Jo sóc partidària de les activitats esportives. Els nens passen moltes hores en una aula treballant i al sortir a les 17:00 és molt interessant que puguin fer un esport per desconnectar de tot el dia i així quan arribin a casa estaran una mica més descansats mentalment per fer els deures escolars.
Intenteu que es facin al mateix centre, és més còmode i es guanya temps.
Si voleu que ho facin en un altre lloc busqueu una alternativa que estigui molt a la vora per no sortir cada tarda corrents mentre no poden casi ni acabar de berenar, per arribar cansats, malhumorats i tots nerviosos per fer l’activitat.
Quan arriben a adolescents la disciplina de l’esport, que han anat adquirint de petits, es fa palesa i tenen l’hàbit molt arrelat. És una manera d’omplir el seu temps d’oci i a no agafar mals hàbits de salut.
Ja us farem arribar la nostra oferta però si voleu començar a donar un cop d’ull i començar a parlar-ne a casa, la teniu penjada al web http://www.xtec.cat/escoladelcarme

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies per anticipar-nos els horaris, pero no veig les extrescolars de P-3 i P-4. Aquest any no fan natació?.
Francesca