16/6/08

Dilluns, 16 de juny de 2008
DARRERA SETMANA
Encetem la darrera setmana de curs.
No sé ben bé perquè però no m'ho sembla que estiguem acabant.
És possible que l’agradable temperatura que ens acompanya en sigui la responsable. Treballar sense calor ens beneficia a tots. Potser també és el fet de que a la nostra escola no fem jornada intensiva.
Això de la jornada intensiva a les escoles, durant el mes de juny i setembre, no ho entenc gens. M’agradaria que algú m’ho expliqués. Treballar sota mínims des del mes de maig fins l’octubre no crec que sigui massa recomanable per als nens que, per norma general, ja costa que agafin un ritme de treball i facin un esforç.
Veure els nens, els pre-adolescents i els adolescents que passen hores al carrer, sols, durant tants i tants dies de ben segur no és massa bo per la seva educació i formació. No en pensen cap de bona i l’avorriment no fa res més que provocar mandra.
De tota manera de moment nosaltres no ens avorrirem gens aquesta setmana. Estem acabant de muntar els àlbums, acabant alguns detallets dels llibres o quaderns i repassant conceptes.
Encara que sigui ja el final no deixem de preguntar les taules i llegim cada dia.
Em fa molta ràbia quan sento que algú diu que aquests dies ja no fem res. Us puc assegurar que no és així.
L’escola acaba el 19 (surrealista també acabar en dijous, però això és una ordre del Departament d’Ensenyament que vetlla per l'ensenyament d'aquest país) i no hi ha cap motiu per deixar de treballar una setmana abans.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ahir vam estar mirant els llibres que van portar a casa ja acabats. No hi ha dubte que treballeu molt i els nens estan contents i satisfets. Només s'ha de veure amb les ganes que seuen per ensenyar-te tota la feina que han fet. Ànim que ja és la recta final.

Anònim ha dit...

La neus tota orgullosa ens va ensenyar els quaderns, el Sergi la mirava, jo crec que pensava i els meus on estan?. La veritat es que els nens es sentan protagonistes aquests dies on mostran a la familia tot el que han fet, i evidenment en els papas ens fa molta il-lusió veura-ho.
Per altra banda jo tampoc entenc els horaris escolars, cada cop mes els pares treballan i en lloc de intentar allarga l'escola, no sols no s'allarga sino que a mes a mes es fa jornada intensiva. No entenc res. La meva proposta seria fer dos mesos de vancances escolars ( juriol i agost) i trebalar tot juny i septembre, soc concient de que aixó perjudica al profesorat pero la societat camvia i amb ella les necesitats.
Francesca

Anònim ha dit...

hola!!!
jo nomes dir que al memu institut no fem jornada intensiva
pero els dimecres i divendres durant tot el curs no fem classe per la tarda
crec que d'aquesta forma podem tenir mes hores per fer deures.
aquesta ultima setmana es molt estranya.
perque oficialment nomes he anat mitja hora de clase fins ara
dilluns-->exposició del credit de síntesi
dimarts-->res nomes anar a ensejar coral
dema a donar els llibres socialitzats
i dijous festa de fí de curs pel mati jornada esportiva i per la tarda festa amb els pares


bueno que sempre parlo massa
ho sento
adeu
Yasmine