13/12/07

Dijous, 13 de desembre de 2007
PREPARANT EL NADAL
Purpurina, nadales, estrelles, pessebres, Tió, DVD, fotos, caràtules, àlbums, notes, informes, versos, avis-món, cartolines daurades, CD, guarniments, felicitacions, festa pels petits, cavalcada de Reis...
Avui no puc escriure sobre res més. En el meu cap només ressonen aquestes paraules.

Per cert, avui era Santa Llúcia, i la dita diu: "Sta, Llúcia, la Bisbal, tretze dies per Nadal!"
Ja cal que ens espavilem que ja el tenim aquí.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Anims, que ja esteu a la recta final. Us falten pocs dies per les vacances, això ja està fet. Sé que us queden dies de molta feina però desprès tindreu la recompensa de les felicitacions dels pares i per suposat les vacances tan merescudes.
Gemma

Anònim ha dit...

Molts ánims. Imagino la teva cara d´esgotament fent aquet llistat de coses que s´han de fer e imagino també la cara dels nens llegint el que escrius: purpurines, nadales, estrelles,... bufff!! quin canvi, però de ben segur aquest esforç serà reconpensat. GRÀCIES.

Anònim ha dit...

acabat els nens se sentiran orgullosos de la seva feina, els mestres satisfets per l’esforç i dedicació i a nosaltres ens caurà la baba com cada any. Ànim! s’acosta Nadal; unes festes molt estimades per ells i carregades de sorpreses ;-)

Anònim ha dit...

ANIMS ANIMS UNA SEMANETA I VACANCETES AL MENYS JA NO TINDREU ELS NENS CORRENS PER EL COLE.

BERTA

Anònim ha dit...

anims per a la recta final; dir-te que el Sergi ha aprovat totes les asignatures i amb molt bones notes, la setmana propera li agradaría passar per la escola, a veure si podem. Records a totes les profes i al Sr. Pinol i Srta Elena, un BON NADAL I FELIÇ ANY.

Una abraçada

Dolors Casanovas

Guillem Carbonell ha dit...

això, això Montserrat 13 dies per Nadal i ara ja menys!!!