11/12/07

Dimarts, 11 de desembre de 2007
LA CAPSA DE MÚSICA
Quan era adolescent col·leccionava capsetes petites. No serveixen ben bé per a res, però m’agradaven. Era com guardar petits secrets misteriosos dins de cadascuna. Fins i tot avui m’han regalat una, amb el dibuix d’un dels angelets de la Música, i m’ha fet molta il·lusió.
Una altra cosa que em fascina són les capses de Música.
Avui n’he portada una a la Classe del Peixos i del Óssos.
Gairebé ningú sabia que era.
La he agafat amb molta cura, mentre que em miraven silenciosos.
Li he donat corda, i encara amb més misteri la he obert.
La Música ha envoltat la classe suament. Era increïble veure’ls.
Els hi ha fascinat.
Quan la Música ha acabat enseguida han dit: obre-la una altra vegada!
La han tocat amb molta cura, amb els seus dits destralers de mena.
Els hi ha fet gràcia veure’s reflectits en el mirall i, sobretot, veure la maquinària, com donava voltes.
Podríeu afegir aquest regal a la carta als Reis. Probablement passarà desapercebuda entre la muntanya de joguines però, quan les coses tornin a la calma, podreu gaudir junts de la màgia d’obrir una capsa de Música.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo vaig comença a col.leccionar caixes de música amb 8 anys. Ara les guardo a casa de la mare i quan anem amb la meva filla ens divertim molt obrin i tancant les caixes per tota la meva antiga habitació, ja que cada caixa te una sorpresa i una cançó.

Anònim ha dit...

Una caixa de musica no és una caixa qualsevol, és una caixa amb una gran sorpresa!

Jo recordo una caixa de musica que tenia la meva avia amb una ballarina de donava voltes amb la musica. Em tenia enamorada i m’hi podia passar molta estona contemplant-la. No se que se’n haurà fet, li ho preguntaré a la meva mare i si tinc la sort de recuperar-la li ensenyaré a l’Arnau perquè pugui gaudir de la seva magia com feia jo.

Anònim ha dit...

El que també és molt xulo són les boles de neu amb música, les heu vist? és la típica bola de vidre, amb el paissatje nevat a dins i que la bola, apoiada sobre la peana, gira per donar-li corda i sona música mentre baixa la neu... és molt especial perquè a més et transmet tranquilitat al veure caure les boletes de neu...
Els hi encanta.
Judit

Anònim ha dit...

M'imagino la cara de sorpresa dels nens que no havien vist mai una caixa de música (el Pol inclòs). Sens dubte és un fantàstic regal perquè els hi portin els Reis. Una abraçada.

Anònim ha dit...

Es cert que els fascina. Justament fa uns dies li van regalar una a l´Andrea, amb la seva ballarina i mirallet, i juntament amb l´Ivan es queden embobats mirant-la. Al petit li hem prohibit tocar-la, així que de vegada en quant persegueix a la seva germana demanant-li que li torni a ensenyar la caixa.