10/12/12

Dilluns, 10 de desembre de 2012
COMPTE ENRERE... 9 dies
Dia 10. Compte enrere per acabar el trimestre.


A primera hora el Jordi amb la seva càmera i jo hem anat a fer fotos als nostres Pollets per poder muntar el DVD de Nadal.
Repartir cotxes... fotos... recollir.
Repartir pinces... fotos... recollir.
Repartir peluix... fotos... recollir.
Intentar que no es treguin el que els hi hem posat al cap i que no plorin. Que s’abracin sense caure per terra i aconseguir que riguin.
Ara tinc un munt de precioses fotos que cal organitzar i fer el muntatge.

Quan hem acabat els nostres Dofins també ens esperaven. Aquests ja estaven més animats. Rient a la càmera ballaven (alguns), es perseguien (altres), i ens miraven estranyats (la majoria) mentre la Maria, la Sheila i jo ballàvem i cantàvem a fi que ens imitessin.
Ara el Jordi té un munt d’imatges que cal organitzar per fer el vídeo clip.

Un cop a Primària calia assajar les Nadales.
Això de fer un petit concert de Nadales és veritablement un problema. No tenim dies per aprendre les lletres. No ens podem posar a cantar Nadales al Setembre. Primer ha de passar la Castanyada.
Em pregunto en quin moment he tingut la “malpensada” de fer un concert.
Ara tinc un munt de nens il•lusionats aprenent lletres complicades i intentant afinar cançons.

Hem acabat el dia fent el Claustre organitzant les últimes cosetes de final de trimestre.
Ara tinc un Claustre treballant a fons amb àlbums, notes i exàmens, felicitacions i versos.

Un cop a casa faig recompte dels que de moment us heu apuntat a la felicitació del Blog... 88 nens i nenes i més que s'apuntaran!!!
Ara tinc una Montserrat preocupada en poder col·locar a tots en la idea que he tingut per la felicitació del blog.
Sort que m’agrada el Nadal!



6 comentaris:

Anònim ha dit...

Montserrat,
Gràcies per tot l'esforç que feu!!
El Nadal és tan màgic pels nostres petits que deixar oberta "la finestra" de l'escola als pares per veure com ho viuen amb vosaltres no té preu!.
Estem esperant il.lusionats poder veure aviat totes les fotos i felicitacions.
Ànims!!!

Anònim ha dit...

Ja estic desitjant veure el resultat del video clip. En pocs dies ja el tindrem a casa i segur que el veurem desenes de vegades i l'ensenyarem als avis i tiets!!!M'encanten les nadales, així que estic molt contenta de que hagis tingut la fantàstica idea de fer un petit concert en el qual els nostres nens seran els protagonistes...Per cert, m'has fet pensar que jo també tinc deures i he de buscar una cançó a l'Spotify perquè l'assagi el meu cantaire!Sílvia Z.

Anònim ha dit...

Ànim!!!!! tu pots amb tot!!!!!!! ep

Anònim ha dit...

Ànims, ja estem a la recta final!
Els finals de trimestre sempre són emocionants. Normalment no es pot perdre ni un instant i, no se perquè, sempre hi ha alguna idea genial, que comporta hores i hores de feina.

Però sempre val la pena!

Gràcies per l'esforç i per la il·lusió de cada detall.

A casa ja ens arriba alguna coseta: pastoreta..., cantar i ballar...

Ja estem tots esperant la felicitació de Nadal d'aquest any!


Família Matamala Riera (Laia de Dofins)

Silvia M. ha dit...

No em preocupa gens perquè estic segura de que aquest any igual que tots els anys ens sorprendràs amb alguna felicitació bonica, original i que ens emocionarà. Això ens reconforta als pares de tots els dies ex-tresats d'exàmens i deures, sortir de treballar corren per anar a ajudar a estudiar.
Sempre es perfecte!! I sobre tot aquest any amb mes il·lusió ja que hi ha festival. M'encanta veure las cares de les mames, papes, avis, avies, germans i demès tots il·lusionats i emocionats!!! Jo la primera jeje! Gracies

Anònim ha dit...

Segur que sortirà molt bé, com cada any, tot el que es fa amb ganes, il-lusió,i amb el cor surt de meravella, i tant tu, com els mestres i els nens en possat tota aquesta barreja i molt més, així que ànims i aplaudiments.

Francesca