20/12/10

Dilluns, 20 de desmbre de 2010
FINAL DEL PRIMER TRIMESTRE
Anem tancant capítols i cada cop estem més a prop de la fi del primer trimestre.
Un trimestre ple de feina, alegries, esforços i potser també amb algun desengany.
Malgrat tot tenim davant nostre el resultat de la feina ben feta, si més no hem intentat que ho sigui i amb això tenim la consciència ben tranquil•la. Evidentment tot és millorable però hem treballat de valent, amb dignitat, entusiasme i amb noblesa. Amb això ens donem per satisfets.
Divendres vam fer el partit de futbol entre els equips que tenim a Primària. Una tarda agradable i familiar que vam segellar amb una bona xocolata calenta, que el nostre cos va agrair després del vespre gelat que feia, i amb coques per tot els gustos que vau portar.
Avui hem gaudit dels balls de les nostres patinadores i patinador. Emocionades, contentes i cada cop més segures, i segur, sobre els patins.
Feien molt de goig.
També el grup de manualitats ha sortit amb un bon treball per lluir durant aquests dies.
Encara ens queda feina per acabar amb els àlbums, les felicitacions, les notes i els DVD que em porten pel camí de l’amargura.
Aquest cap de setmana, i encara avui, cada cop que em poso a gravar demano als Reis que aquest any em portin el millor ordinador que hi hagi al mercat. Que sigui rapit, que no es pengi, que gravi sense errors, que transporti fotos a pel•lícula, que faci caràtules, que posi títols, que adjunti text a les fotos, que baixi programes que s’instal•lin a la primera... posats a demanar...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Per demanar que no quedi!!
Jo demano que no us canseu mai... Que passi el que passi, al final o durant el camí,estiguis satisfeta i orgullosa de la feina que feu.

Laia

Anònim ha dit...

Ànim i no us canseu, agafeu forces que despres venen uns quants díes de vacances per carregar piles... Gràcies per l'esforç de tots i totes que després sempre és un gran record!! Album, DVD, felicitació, fotos del final de futbol... Ja tinc ganes de veure-ho TOT (si la pluja ho permet!) Serà la rematada a la gran felicitació del Blog. Bones festes a tothom

RosaB.

Anònim ha dit...

Com diuen a casa meva, per demana que no quedi, el no ja esté.
Si que estavan contentes i content els patinadors d'ahir, la veritat es que ja van tenin més seguretat sobre les rodes, molt contents estem tots. L'arbre de nadal és molt maco, i ja veig que aquest cop com va dir la Marta si que surt a la foto.Esperem que aquesta pluja faci una miqueta de tregua i podem gaudir del partit de futbol. Ja tenim ganes de veure els albums, les notes, el DVD, tot. L'esforç sempre val la pena, i sempre té la seva recompensa, un aplaudiment per tot l'equip i molt Bon Nadal a tothom.
Francesca

Anònim ha dit...

Aprofito per felicitar a la Carla i la Marta per la feina que fan a manualitats. Quina imaginació!!!
Bon Nadal a tots!!

Laura

Patrícia Borràs ha dit...

Però ja has sigut molt bona?!?!?!
La feina final és inmensa, però la recompensa val molt la pena, m´equivoco???
Una empenta fianl i teniu 15 dies per carregar les piles...
Bones Festes!!!

Patrícia

Anònim ha dit...

Les patinadores ho faren fer força bé!!!!!!!!!!!! gràcies per deixar-nos disfrutar de l'espectacle i per tota la feina d'aquest any.
Com no desitjar-vos un any més a tota la familia de l'Escola del Carme ( mestres inclosas) unes Bones festes!
I carregueu les piles.. que us faran falta...nosaltres farem el mateix.( ho intentarem...però els 2 nens tenen alcalines!nosaltres ja no...)
Familia Manero

Anònim ha dit...

Tu no quieres un regalo!!!
Tu quieres un milagro!!!
Petonets,

Cris

Pd(Bon Nadal i Bones Festes us desitjem de tot cor, "la familia motera&cia"
Petons Sr. Piñol!!! el trobem molt a faltar!!!