22/9/09

Dimecres, 23 de setembre de 2009
SEGONA REUNIÓ
Avui hem tingut la reunió de pares i mares dels petitons de P1 i P2.
Pares i mares joves (siiii joves J. no parlo d’edat d’anys que ja sabeu que no m’interessa en absolut, parlo d’estat d’ànim i ganes de fer coses) que afronten l’educació i l’aprenentatge dels seus fills i filles amb il•lusió i entusiasme.
Espero que aquests dos ingredients no els hi falti quan necessitem el recolçament per estudiar taules de multiplicar i llargues lliçons.
Les primeres reunions de pares són sempre les que més il•lusió fan però a vegades algú es cansa d’assistir.
Els pares i mares, d’aquests petits, volen fer fotos de la classe, escolten amb interès i venen carregats d’il•lusió. A mesura que passen els cursos a algú, no a tots per sort, li arriba, fins i tot, a fer mandra venir.
Quan els vostres fills i filles són petits és primordial assistir a la reunió, a partir de P3 imprescindible i a Primària vital.
No cal que vingui la família al complert, amb un sol component, pare o mare, és suficient. Després el pare o la mare que ha vingut pot explicar a altres el que s’ha dit. El que compte és que el vostre fill o filla vegi que el que ell fa a l’escola interessa i és important.
Les coses tenen la importància que nosaltres els hi volem donar i a un nen li hem de demostrar que el seu esforç a l’escola és valorat i interessa a tots.
Els nens són molt sensibles a aquestes mostres de solidaritat per part dels pares i mares.
Quan estan a Primària s’adonen molt de les coses i no assistir a la Reunió escolar els pot afectar.
Ells parlen entre si, nosaltres els hi preguntem per que els seus pares no han vingut i quan veuen la falta d’interès que teniu, o les vostres prioritats, es desencanten.
Espero veure-us, a al menys un representant de cada família, demà a la Reunió de P5 i Primària.
Quina cosa més important teniu a fer???

7 comentaris:

Patrícia ha dit...

Tu ho has dit Montserrat: Il.lusió i enstusiasme!!!
Així estava jo avui, il.lusionada i entusiasmada per la primera reunió de l´escola de l´ Abril; ens heu aclarit els dubtes q teniem, suposso q típics de "novatos", però tot ha anat perfecte, seguirem il.lusionats i entusiasmats el seu dia a dia quan ja ens el puguin explicar ells (sembla que encara queda una mica) i pel blog, hi participarem activament xq ja no només és conéixer el dia a dia dels nostres fills, sino veure com hi ha gent que s´hi preocupa tant com nosaltres i fer un equip per conseguir el millor d´ells... recordo fa uns tres anys al principi del blog, com un escrit molt emocionant va ajudar a obrir els ulls a una personeta molt especial q començava a entrar en un cercle del q costa sortir, però entre la familia i vosaltres ho vem aconseguir i avui veiem una noia plena d´alegria, d´il.lusió i entusiasme.
Gràcies a tots els q feu l´Escola del Carme!!!
Família coll Borràs

Anònim ha dit...

Jo també recordo aquell escrit, la tendresa que desprenia entre mestra i alumna va ser un detonant per portar la meva filla a l'escola.
carme

Anònim ha dit...

Al arrivar a casa l'Eric ha vist les fotos de la seva classe. S'ha posat molt content.
La reunio perfecte, ens quedem molt mes tranquils un cop ja hem conegut que fan el nostres fills al dia a dia.

Un cop mes, Gracies.

Noelia Massagué.

Anònim ha dit...

Ha estat sorprenent, tot i ser el 3er P1 a casa, m'ha encantat com l'Isabel i la Sheila han explicat les rutines, els racons... sembla mentida que puguin arrivar a fer tantes coses amb els Pollets. Només arrivar a casa els grans ja han preguntat: -què t'han dit? què fa el Jofre? has vist el Babú?.... quina entrevista!! Avui, a la dels grans, pendrem apunts!!, per si acàs.
Judit

Berenguer ha dit...

Ho dius molt b'e.No hi ha res m'es important per fer. Res. Poder seguir com transcorre l'educaci'o dels nostres petits 'es fant[astic. Gr[acies!

Anònim ha dit...

Despres de llegir a la Judit, tinc ganes de tindre un altre bebe, pero tornar a l'Escola i comença de nou!!!.
A tot el Pares, tinc que dir, que tenim molte sort del Blog i de la Web de l'escola poder estar conectats cada dia.
Fins despres...

marta ha dit...

Estavem molt il.lucionats d'anar a la nostra primera reunió de l'Isaac, ens hem quedat bocabadats de les coses que arriben a fer...(no ens ho podiem imaginar mai) sense cap dubte em fet una tria exel.lent amb l'Escola del Carme.
Estem molt contents, gràcies a tots!!!