21/9/09

DILLUNS, 21 DE SETMEBRE DE 2009
PRIMERA REUNIÓ
Avui hem fet la primera reunió de pares i mares.
Les nostres acostumen a ser reunions planeres i molt agradables.
La finalitat d’aquestes reunions és informar sobre els objectius i continguts del curs i no parlar de temes personals d’un sol nen, ni aprofitar per retreure temes pendents que no heu vingut a solucionar directament amb Direcció quan era el moment.
Avui aquest objectiu ha estat aconseguit.
Jo em sento molt orgullosa dels meus alumnes. És un tret diferencial.
Sempre penso, sobretot quan sortim de l’escola, que són els nens que millor es porten, els més educats i els que saben més coses.
El nostre Projecte Educatiu i l’Ideari de l’escola lluita per aconseguir treure el millor de cada nen i nena, amb un alt nivell d’exigència i disciplina cap el treball incondicional.
Potser ara us sembla que a vegades exigim massa, però la fauna que es trobaran fora de l’escola serà un repte fort i dur. La nostra exigència els hi aplanarà el camí en un futur.
L’empremta que els hi deixem serà indeleble en les seves vides.
Tenim un gran alumnat però això només és possible quan tenim unes famílies que estan al costat de l’escola, treballant plegats i recolzant.
Un cop més entre tots fem escola.
Gràcies per ser-hi.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues preparate para la del miercoles con los de 6º, porque a esas horas, nos daran las uvas. Quien paga la cena? jajaja.
Me alegro, de esta primera reunion, pero ya sabes que siempre se quejan los mismos, y ademas lo que menos deben hacerlo por las atenciones que reciben del colegio.
Suerte
Cris

Anònim ha dit...

Veritablement l'emprenta que deixa la "nostra" escola és indeleble per sempre

Anònim ha dit...

Com be has dit ahir va ser la tant esperada primera reunió. Al mitgidia ho parlava amb una amiga que precisament deia, no se perque et fa tanta il-lusió aquesta reunió si al fi i al cap poc variarà de la reunió de la Neus de fa dos anys. I en certa manera te raó, donçs els objectius dels cursos son els mateixos, es a dir, la sorpresa de que havian de començar a llegir ja no era la mateixa que la primera vegada que ho vaig escoltar, pero jo soc de les que penso que cada nen es diferent, que cada grup es diferent, així donçs cada nen sorpren a la seva manera, i també la manera d'explicar les coses es diferent i aixó es el que més em va sorpendre de la reunió d'ahir i suposo que els altres pares que tenen fills grans a l'escola si ho pensan hem donaran la raó. Fa dos anys l'Angels era nova a l'escola i recordo que aquell any la primera reunió es va cel-lebrar bastant tart, així donçs entre que els pares estavem ansiosos d'explicacions i el fet que l'Angels fos podriem dir "novata" en tot el carinyo, aquella reunió va ser com ho diria una mica explosiva, la reunió d'ahir va ser tot el contrari, l'Angels ja no tenia els nervis notables d'aquella primera vegada, demostrava està tranquil-la, es mostrava integrada, es mostrava podriem dir ama de su casa, ja no mostrava ser aquella jove i tímida mestre de fa dos anys, ara es mostrava com una jove i segura mestre, que ens va trasmetre la sensació de que els nostres fills estan es bones mans i que un any més apendren grans coses al seu costat.
Familia Toiran-Prat

Anònim ha dit...

PAra muestra un botón:
Asombrada me quedé cuando en la reunión de P3, cuentan como se desarrollarán las clases,(me gustó mucho el planteamiento por cierto) mi pequeño que aún no ha cumplido los tres años y que cuando le pregunto un color me dice otro (bien en castellano bien en catalán)ya está aprendiendo inglés!!!!, ufff...
LLego a casa y le pregunto de que color es tu mesa en el cole, me mira con una cara!!! unos minutos y no contesta... insisto.. es de color "bla...." por supuesto el responde "...u..., blau mami.." Muy bien!! y en inglés como es en ingles,ni un segundo tardó en responder "Blu" ..... Genial.!!
Nuria