3/1/08

Dijous, 3 de gener de 2008
ACABEM...
Un dels encants de les festes de Nadal és que em fan tanta il·lusió que arribin com que s’acabin.
M’agrada el Pre-Nadal a l’escola i el Nadal pròpiament, però el dia 30 ja estic una mica neguitosa, el dia 1 força cansada i la feina d’ajudant de patge ja em col·lapse del tot.
Acabo avorrint fermament les Nadales, els turrons se m’assequen a la cuina, el pessebre té pols, l’arbre em fa nosa i els guarniments de Nadal ja començo a trobar-los “horteres” i lletjos.
Cada cop hi ha més tiquets i menys euros a la meva cartera.
No he sentit a parlar mai de la depressió post-nadal. La gent té ganes de tornar a la normalitat, fet que no passa a l’estiu. Volem menjar verdura, fruita i beure aigua fresca.
Ens queda però la traca final: la cavalcada de Reis.
Us espero a tots la Nit de Reis. Si em veieu em crideu que us donaré caramels.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

El Christian espera amb impaciencia la cavalcada aixó de ser l´angelet el té encantat. Esperem que no ens plogui.
Patricia

Dessmond ha dit...

A mi també em carrega tot el cerimonial nadalenc. Se'n fa una interpretació aberrant. És un excés rere excés. Em deprimeix i només espero que passi volant.
Dubto que ens trobem a cap cavalcada de Reis. Només em faltaria aquesta!. Bon Any 2008!

Anònim ha dit...

Soy la mama de una niña de segundo y vivo con ilusión las Navidades pero lo que más ilusión me hace la noche de Reyes, la ilusión de un niño y con ella la de los padres no deberia perderse nunca. L.P.

Jesús M. Tibau ha dit...

Aquestes dates hi ha massa concentració de festes, menjars, etc. A mi, una de les coses que més m'agrada, és la certa relaxació que hi ha a la feina: tot es pren amb una mica més de calma, molta gent no treballa i sembla que tot pugui esperar a passat Reis.

Anònim ha dit...

Jo també estic ja cansada de tant menjar i tanta festa!!!

Anònim ha dit...

MOLT BON ANY A TOTHOM!!!!!!!

Hem estat uns dies a fora (Centelles), per aixo la felicitació amb una mica de retard.

Petons

Dolors Casanovas i familia

Anònim ha dit...

Quan vius els Nadals com un adult és força esgotador i acabes agobiante per tot. Jo intento disfrutar com els nens i és genial.
Montserrat, com tu has dit en moltes ocasions hem de viure els petits moments, i estic segura que el cansament que reflexen les teves paraules és desde una visió global i no per aixó deixes de disfrutar els petits moments. Agafa forces per la cavalcada i ja que hi hem d'estar intentem passar-ho molt bé i sino ens acostem a la Srta. Helena que ens encomani el seu esperit nadalenc.
Bons reis a tots.

Anònim ha dit...

Anims que queda el millor, la màgia de la nit de reis i els nervis que tenim tots plegats esperant que passi la cavalcada. No ens l'hem perdut cap any però aquest any tenim més il-lusió que cap altre.

Montserrat ha dit...

Ahhh no patiu!!! a la que veig els nens disfressats i la il·lusió que tenen acabo rapidament amb el cansament!!!

Anònim ha dit...

QUE EN EL PROPER 2008 NO ENS FALTI
UN MOTIU PER SOMRIURE :-)
UN SOMNI PEL QUAL LLUITAR ->
UN PROJECTE A REALITZAR
UN LLOC ON ANAR
I SOBRE TOT, ALGUNA COSA PER APRENDRE.

MOLT FELIÇ 2@@8 A TOTHOM.
ENS VEUREM A LA CAVALCADA!!!

Berenguer ha dit...

Demà serà la primera cavalcada de l'Olga. Per un dia, ella regnarà per damunt dels horaris i les regles de no menjar carmels.

Anònim ha dit...

Estic d`acord. A partir del dia 4 de Desembre em torno més infantil que els meus fills i el dia 6 de Gener quan arribo a casa cansada de tot el dia trec energies per anar guardant tots els motius nadalencs, treure el pessebre.. i m`adormo només pensant en retirar l`arbre l`endemà mateix. MS