26/10/07

Divendres, 26 d'octubre de 2007
EXCURSIÓ
Res tan bonic com un dia a la muntanya amb els amics.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Montserrat, avui al anar a recollir al Sergi, he vist la fila de nens i nenes que eran acompanyats per tu... quins records ja pots imaginar el meu nus a la gola... no he dit res per no interrumpir la marxa, pero l'escena era entranyable i plena de anyorança, quin goig que feien!, el Sergi molt bè adaptan-se a la nova escola dels Maristes, estem molt contents.. pero recordan molt a la nostre Escola del Carme.
Una abraçada, gracies

Dolors Casanovas

Anònim ha dit...

Encara m´enrecordo quan anava d´excursio amb l´escola del Carme no fa molt van sortir fotos per casa meva quins records,és com si fos ahir,i ara van els meus fills en el meu lloc, com pasa el temps.

Anònim ha dit...

Una vegada més el blog a estat una finestra oberta ala pares per saber dels nostres nens, ja no només dins de l'escola, sino que també a fora.
Bon cap de setmana!
Laia

Anònim ha dit...

Estic a Bruselas i m'ha agradat molt poder seguir l'excursio del meu fill desde la distancia gracies al blog que no te fronteres. Moltes gracies Montserrat.

Anònim ha dit...

Una vegada mes l’experiència ha estat molt positiva, s’ho han passat pipa! A mes penso que es molt bona oportunitat per que els nens/nenes coneguin altres maneres de passar-s’ho bé i tenir noves experiències d’una manera saludable. Tot això lligat amb la importància que es mereix el coneixement i el respecte a la natura.