21/9/07

Divendres, 21 de setembre de 2007
MERCÈ 2007
Aquí teniu el programa de la Mercè, per si li voleu donar una ullada i gaudir de la Festa.
Bona Festa Major.
http://www.bcn.cat/merce/

4 comentaris:

Anònim ha dit...

hola, soc la yasmine
avui habia de posar alguna cosa per veure com estaveu yo molt be i tinc molts amics alguns s'asemblen als de l'escola y alguna profesora es igual nomes li canvia el nom y el fisic
adeu vaig a fer deures

Anònim ha dit...

Al principi m'agradava l'aire del bolg que era informar del que passava a l'escola i així podernos acostar més als nostres fills les estones que estavem separats d'ells. Però avui, quan m'he conectat he sentit tristessa. S'ha convertit en un punt de denúncia per alguns i d'enssabonament per uns altres. Jo només vui saber més coses de l'entorn dels meus fills i no tinc ganes d'entrar en polèmiques. Els plats bruts es renten a casa i si alguna vegada he tingut alguna queixa he anat de cara i no he tingut mai problemes. També tinc clar que la meva família no és perfecte, com res en aquest món. Hem de ser una mica més flexibles i més respectuosos AMB TOTHOM.

Montserrat ha dit...

Noemí penso com tu. A partir del dimarts el Blog retornarà a la dinàmica del començament que és informar, divertir-nos amb les anècdotes dels nens i les nenes que ens envolten, conèixer més de la història de l'escola, temes actuals d'ensenyament... No vull que el Blog sigui un lloc de trobada per descarregar-se dels problemes, la majoria de vegades anónims.
Si algú em vol tractar un tema personal o alguna queixa ja sap on trobar-me però no es publicarà en el Blog.

Carme Fortià ha dit...

Hola Montserrat,

tot llegint diferents blocs he trobat un article que dóna un link interessant per als mestres, potser et pot ser a tu o a d'altres companys d'utilitat:

http://jmtibau.blogspot.com/2007/09/jugueu-al-penjat-amb-noms-descriptors.html

(no sabia on deixar-te el comentari, ja sé que no és el lloc més adequat)