20/9/07

Agraïm a totes aquelles famílies que ahir mateix van col·laborar amb l’escola i van buscar un lloc alternatiu per anar a jugar a la tarda.
Moltes gràcies.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Som una d´aquestes families, que com sempre fa i seguirà fent va col.laborar ahir amb l´escola i ahir no vem anar al passatge. Però la veritat no estic gens d´acord amb el comunicat. De TOTS els veïns que han anat presentant queixes MAI NINGÚ ens havia dit res. El que vui dir amb això és que si en algún moment haguessím tingut constància de que es produïen aquets fets ja fa temps tindriem un lloc alternatiu on passar una estoneta al sortir de l´escola. Sento l´imatge que ha reflexat la comunicació d´aquests nens i aquestes families (salvatges, maleducats, irresponsables,...encara que només la majoria); serem una treintena de families les que habitualment hi anavem, tots sabem els que hi som i els que no, i sabem del comportament dels nostres fills(no volem dir amb aixó que a vegades no en facin alguna), però ens agradaría que tota la resta de families, que són moltes, que formen l´escola no nomès tinguessin el punt de vista del veins que estàn acostumats a una tranquil.litat en "el seu" passatge. Familia De las Heras Enériz.

Anònim ha dit...

Estem totalment d'acord en la circular d'ahir ja que l'estada al carrer saleta s'estava fent insoportable amb el comportament d'algunes mares que passen de tot, clar que tots sabem que són les de sempre.

Anònim ha dit...

Sincerament, quan ahir els meus fills em van donar la circular, vaig sentir un veritable alivi. Cada cop que havia d'anar jo a buscar els nens a les 5:20h. i passava pel carrer Saleta tenia la sensació que jugar-me el físic: hi havia nens que corrien descontrolats, pilotes que volaven sense un destí clar .... També he de dir que he vist pares jugant amb els seus fills a pilota o mares jugant amb les seves filles a saltar, tranquil.lament, a la corda. Al final, acaben pagant justos per pecadors.
Cristina

Anònim ha dit...

TENGO CURIOSIDAD, QUE HACIAN LOS NIÑOS PARA QUE LOS VECINOS SE QUEJARAN?
Y LAS MADRES SI ESTABAN Y LO VEIAN PASABAN?Y PORQUE LAS OTRAS NO LES DECIAN NADA? LO DIGO PORQUE AL FINAL HAN PERDIDO TODOS, LAS MADRES Y LOS NIÑOS.
AL FINAL RESULTA QUE TENDREMOS QUE DAR LA RAZON AL COLEGIO, ELLOS LOS EDUCANN, SON ESTRICTOS Y LUEGO NOSOTROS LES DEJAMOS "LIBRE ALBEDRIO".
NO ESTOY DE ACUERDO EN QUE TODO EL MUNDO SIGA UNA LINEA, PERO COHERENCIA ANTES ESTOS HECHOS, SI.

Anònim ha dit...

Quieres saber lo que hacian los niños??? picar a los timbres de los pisos, romper ramas de los árboles, dar puntades a las puertas metálicas haciendo un ruido ensordecedor, pelearse, insultarse...
Quieres saber que hacian las mamas??? sentarse al principio de la calle, sin mirar a los niños y hablar y cotillear

Anònim ha dit...

Porto dos anys anant pràcticament cada tarda amb el meu fill de P4 al carrer de la Saleta, jugant amb ell i amb els seus companys de classe i vigilant continuament que el seu comportament sigués el correcte. Tot i el paper i la recomanació que s'ens va fer ahir desde l'escola, ahir varem seguir anant a jugar al carrer de la saleta i l'actitud dels nens va ser la mateixa que han tingut sempre (recordem que tenen 4 anys) però el que si que va canviar totalment va ser el comportament dels pares i les mares ja que no els hi van deixar passar cap ni una de les coses que tots som conscients que estan mal fetes. Per tant jo no crec que la solució sigui deixar d'anar al carrer de la Saleta, que per altra banda és un espai públic com qualsevol plaça o parc de la ciutat, sino que el que hem de fer és prendre consciencia tots els pares i les mares i fer que els nostres fills tinguin uns comportaments correctes. Jugar amb els nostres fills també és educar-los.

Anònim ha dit...

hola
estoy totalmente de acuerdo con el comentario anterior.
todo esta en la educacion que dan los padres a los hijos, y es bonito juagar con ellos y verles que se lo pasan bien.
estoy segura que la mayoria de los vecinos que se han quejado, no se acordaran de cuando ellos tenian hijos...
por cierto a esos vecinos que se quejan del comportamiento de los niños, tambien se han quejado por los excrementos de los perros que hay en dicha calle
gracias

Anònim ha dit...

Gracias por explicarme que hacian los niños, ahora entiendo todo.
Y gracias a Jordi Martinez, porque su actitud junto con la del resto de padres que si fueron, fue la correcta demostrando que solo faltaba un poco mas de atencion por ellos.
Me alegro, porque tampoco me parecia normal que no se pudiera estar siendo publico como es.
Gracias por las respuestas.

Anònim ha dit...

DE RES. NO HI HA CAP INCONVENIENT EN COL.LABORAR AMB L`ESCOLA PERÒ NO ESTIC D`ACORD AMB EL TO GENERALITZAT I MASSA FORT DE LES ACUSACIONS QUE RATLLEN EL VANDALISME. ELS NENS I FAMILIES QUE NO SE SABEN COMPORTAR NO HO FAN NI A LA SALETA NI A QUALSEVOL ALTRE ESPAI PÚBLIC.
M.S.

Anònim ha dit...

El colegio no ha prohibido ir a la calle, nos ha pedido nuestra colaboración, los que continuais yendo a la calle Saleta demostrais que no quereis colaborar.
José

Anònim ha dit...

Estic una mica perplexa,només es tracta d'educació, per l'amor de Déu!!
Laia

Anònim ha dit...

No crec que aquest espai sigui el més adequat per mantenir certes discussions, simplement l'escola va demanar la col·laboració dels pares i ja està.
Xell

Anònim ha dit...

crec que el fet d'anar al carrer Saleta amb una conducta correcta i civilitzada és millor manera de col-laborar amb l'escola que no pas anar a altres llocs del barri per seguir tenint comportaments incivics i maleducats per part dels nens i els pares.

Anònim ha dit...

Soy una de las madres de una niña de P4 que muchas tardes se queda a jugar en la calle Saleta,llevamos haciendolo desde hace ya dos años, no creo que la solución sea instar a buscar otro sitio de juego, y más teniendo en cuenta como está el barrio. Hablamos de pasar un rato en una calle pública no de comunidad de vecinos, vecinos que por cierto nunca se han preocupado en lo que a limpieza de la calle se refiere. Si el problema está en la mala conducta y falta de civismo que por lo visto hemos demostrado muchos de los que allí nos detenemos, creo hubiera bastado la misma nota pero conteniendo un toque de atención, un aviso de las graves quejas de los vecinos y yo hubiera sido la primera en reprender o avisar al que nos estuviera perjudicando con su conducta, fuera niño o adulto. Coincido con Jordi, la solución no creo está en dejar de ir a jugar, sino en jugar bien allí y en cualquier otro sitio. La escuela debe conocerse por su alto nivel educativo a todos los niveles no solo por el académico y aquí es donde los padres debemos colaborar no basta con exigir a nuestros hijos buenas notas hay que pedirles buena conducta y nosotros debemos dar ejemplo. Creo es la forma más adecuada de colaborar con la escuela.

Anònim ha dit...

La meva filla, que va a 2on ja fa dos anys que va a jugar al carrer Saleta, tant sigui amb els pares, com amb els avis. Els jocs habituals són: saltar a la corda, pica paret i "pilla pilla, quant no estan senzillament sentadetes parlant de les seves coses (sense picar a cap timbre).

Pel que he llegit a la nota i els comentaris d'alguns pares sembla que hi estiguèssim al Bronx.

De moment jo ho he vist a cap nen pujat algun arbre com Tarzan trencant les branques dels arbres.

Tampoc he vist a la meva filla ni a les seves amigues fent puntades de peu als portals i menys als del cole. Suposo que s'hagués quixat el personal de neteja que hi queda a dins.

Quant entrem al "Callejon" normalment les papereres estan buides i quant marxem estan normalment plenes. Per tant totes les families intentem net al carrer, no així alguns veïns que deixen els excrements de gos expressament per que els nens no hi puguin jugar.

En la nota suposo que hi ha una errata quant diu que la majoria dels pares no vigila, suposo que voldria dir la minoria.

Nosaltres col.laborem, però col.labora l'Ajuntament per que tinguin un lloc digne per jugar????? (només heu de veure cóm han deixat la Plaça del Centre).

Salutacions, Familia Rico Vicente

Anònim ha dit...

He llegit tots els comentaris i segueixo pensant que el que passava al carrer Saleta era de vergonya,alguns nens feien el que volien i les mares nomes feien que xerrar sense vigilar els seus fills i pasant de tot,això ho hem vist molts.
Per favor una mica D'EDUCACIÓ.