27/9/21

 Dilluns, 27 d'octubre del 2021

Com gestionar el Whatsapp de mares del col·le

 La periodista Olga Pereira escriu un article al Periódico que és molt interessant.

Aquí us passo un resum

1.- Respira fondo. El clima del WhatsApp de mares pot arribar a ser molt tens, així que abans d’escriure res agafa aire i expulsa’l amb calma diverses vegades. Les que facin falta.

2.- No vagis de sobrat. El xat és com una comunitat de veïns, una eterna font de conflictes.

3.- Mai discuteixis. Ni de política, ni de vacunes, ni de religió, ni d’aliments saludables. És una absoluta pèrdua de temps mirar de dialogar amb 20 persones que amb prou feines coneixes per més que el teu fill i els seus compateixin pupitre.

4.- No critiquis els mestres. És lleig i poc professional. Si tens un problema amb un docent dirigeix-te a ell i mira de solucionar-ho en privat. Ridiculitzar o criticar una mestra davant 20 pares és miserable.

5.- No abusis de les emoticones. És millor ser prudents i parlar amb normalitat, fugint de les esgotadores tones de sucre que impliquen els cors i altres emoticones.

6.- Si el teu fill té polls, digueu-ho. No hi ha res més mesquí que veure polls i ocultar-ho. Són més contagiosos que la variant delta del coronavirus. Un poll femella pot posar 10 ous cada dia. Si en veus confessa-ho i així tothom revisarà els caps.

7.- Digues “no” als regalets a profes. No s’han de fer aquests tipus d’obsequis comunitaris. El que sí que s’ha de fer, a títol personal, és agrair la bona tasca que els docents fan.

 

I vosaltres com gestioneu el Whatsapp de la classe dels vostres fills i filles?


1 comentari:

Fuentes ha dit...

Molt bon resum. Estic completament d acord amb aquest article. Crec que és bo el grup de mares però si és fa un bon ús. Moltes gràcies per compartir el article.