MENÚ FEBRER
DILLUNS 1 |
DIMARTS 2 |
DIMECRES3 |
DIJOUS 4 |
DIVENDRES 5 |
Macarrons bolognesa Croquetes de pollastre Fruita |
Sopa de brou Salsitxes amb tomàquet Iogurt |
Arròs tres delícies Truita de patates amb amanida Fruita |
Mongeta i patata Esccalopa amb patates Fruita |
Crema de carbasó Lluç amb tomàquet Fruita |
DILLUNS 8 |
DIMARTS 9 |
DIMECRES 10 |
DIJOUS 11 |
DIVENDRES 12 |
Espaguettis amb tomàquiet Tonyina amb amanida Fruita |
Escudella Truita a la francesa amb
amanida Iogurt |
Verdura i patata Cuixetes de pollastre amb xips Fruita |
Arròs amb tomàquet Lluç amb amanida Fruita |
LLenties Hamburguesa amb tomàquet Fruita |
DILLUNS 15 |
DIMARTS 16 |
DIMECRES 17 |
DIJOUS 18 |
DIVENDRES 19 |
Macarrons carbonara Croquetes de bacallà amb amanida Fruita |
Sopa de brou Fricandó Iogurt |
Paella de peix Pollastre a l’ast
amb amanida Fruita |
Puré a l’anglesa Gall dindi amb amanida Fruita |
Cigrons Truita a la francesa amb formatge Fruita |
DILLUNS 22 |
DIMARTS 23 |
DIMECRES 24 |
DIJOUS 25 |
DIVENDRES 26 |
Pasta Amb tonyina Sant Jacobs amb amanida Fruita |
Sopa de brou Estofat de vedella Iogurt |
Pèssols saltejats Filet de lluç amb amanida Fruita |
Arròs a la cassola Pollastre al forna amb patates i verduretes Fruita |
Llenties Gall dinidi amb amanida Fruita |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada