MENÚ NOVEMBRE
DILLUNS 5
|
DIMARTS 6
|
DIMECRES 7
|
DIJOUS 8
|
DIVENDRES 9
|
Espirals amb tonyina
Filet de lluç amb amanida
Fruita
|
Escudella
Butifarra amb tomàquet
Iogurt
|
Arròs a la milanesa
Truita a la francesa amb amanida
Fruita
|
Puré de carbassó
Pollastre a l’ast amb xips
Fruita
|
Cigrons
Gall dindi amb
amanida
Fruita
|
DILLUNS 12
|
DIMARTS 13
|
DIMECRES 14
|
DIJOUS 15
|
DIVENDRES 16
|
Espirals carbonara
Truita 4 formatges
Croquetes amb amanida
Fruita
|
Escudella
Bistec de vedella amb tomàquet
Iogurt
|
Verdura i patata
Cuixes pollastre al forn amb xampinyons
Fruita
|
Arròs amb tomàquet
Truita de patates amb amanidat
Fruita
|
Llenties
Filet a la romana amb amanida
Fruita
|
DILLUNS 19
|
DIMARTS 20
|
DIMECRES 21
|
DIJOUS 22
|
DIVENDRES 23
|
Macarrons a la bolognesa
Bunyols de bacallà amb amanida
Fruita
|
Sopa de brou
Rodó de galldindi amb xampinyons
Iogurt
|
Verdura menestra
Pollastre arrebossat amb
amanida amanida
Fruita
|
Fideuà
Truita a la francesa amb tomàquet
Fruita
|
Arròs amb tomàquet
Salsitxes amb
patates
Fruita
|
DILLUNS 26
|
DIMARTS 27
|
DIMECRES 28
|
DIJOUS 29
|
DIVENDRES 30
|
Tallarines amb tomàquet
Tonyina amb amanida
Fruita
|
Sopa de brou
Truita de patates amb amanida
Fruita
|
Canalons
Galldindi amb tomàquet natural
Fruita
|
Crema de carbassó
Pollastre a la romana amb
xips
Fruita
|
Verdura i patata
Pastís de vedella amb xampinyons
Fruita
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada