2/11/16

Dimecres, 2 de novembre de 2016
MENÚ NOVEMBRE
DILLUNS 31         
DIMARTS 1
DIMECRES 2
DIJOUS 3
DIVENDRES 4
Festa de LLiure Disposició
Tot Sants
Sopa de brou
Croquetes de pernil amb amanida
Fruita
Mongeta i patata
Carn a la planxa amb tomàquet
Fruita
Cigrons
Pêrnil dolç amb xips
Fruita
DILLUNS 7
DIMARTS 8
DIMECRES 9
DIJOUS 10
DIVENDRES 11
Espaguetti quatre formatges
Croquetes de bacallà amb amanida
Fruita
Escudella
Botifarra amb tomàquet
Iogurt
Amanida d’arròs
Varetes de lluç amb amanida
Flam
Crema de pastanaga
Pollastre a l’ast amb amanida
Fruita
Crema de llenties
Truita a la francesa amb formatge i pernil
Fruita
DILLUNS 14
DIMARTS 15
DIMECRES 16
DIJOUS 17
DIVENDRES  18
Pasta amb tonyina
Croquetes de pollastre amb amanida
Fruita
Escudella
Bistec de vedella amb tomàquet i amanida
Mousse
Puré a l’anglesa
Truita a la francesa amb amanida
Fruita
Arrós amb tomàquet
Pernilets de pollastre amb xampinyons
Fruita
Crema de llegums
Delícies de pernil i formatge amb xips
Fruita
DILLUNS 21
DIMARTS 22
DIMECRES 23
DIJOUS 24
DIVENDRES 25
Macarrons bolognesa
Bunyols de bacallà amb amanida
Fruita
Sopa de brou
Rodó de gall dindi amb xampinyons
Flam
Verdura i patata
Llom arrebossat amb amanida
Fruita
Llenties
Truita a la francesa amb tomàquet
Fruita
Arròs amb tomàquet
Salsitxes amb patates
Fruita
DILLUNS 28
DIMARTS 29
DIMECRES 30
Dijous 1
Divendres 2
Pasta amb tomàquet
Crestes de tonyina amb amnida
Fruita
Sopa de brou
Truita de patates amb amanida
Iogurt
Canalons
Pernil dolç amb tomàquet
Fruita
Crema de carbassó
Pit de pollastre amb xips
Fruita
Verdura i patata
LLom a la planxa amb tomàquet
FRuita