MENÚ D'OCTUBRE
DILLUNS 3
|
DIMARTS 4
|
DIMECRES 5
|
DIJOUS 6
|
DIVENDRES 7
|
Macarrons amb tonyina
Croquetes de pernil amb amanida
Fruita
|
Sopa de brou
Botifarra amb
tomàquet Iogurt
|
Arròs amb tomàquet
Varetes de lluç amb amanida
Flam
|
Crema de carbassó
Pernilets de pollastre amb xampinyons
Fruita
|
Llenties
Pernil dolç amb formatge i
amanida
Fruita
|
DILLUNS 10
|
DIMARTS 11
|
DIMECRES 12
|
DIJOUS 13
|
DIVENDRES 14
|
Pasta a la bolognesa
Delícies de pernil amb xips
Fruita
|
Sopa de brou
Rodó de gall dindi amb xampinyons
Mousse
|
Festiu
|
Amanida d’arròs
Bistec de vedella amb tomàquet natural
Fruita
|
Patates farcides
Truita a la francesa amb amanida
Fruita
|
DILLUNS 17
|
DIMARTS 18
|
DIMECRES 19
|
DIJOUS 20
|
DIVENDRES 21
|
Arrós amb tomàquet
Nuggets de pollastre amb amanida
Fruita
|
Sopa de brou
Vedella estofada amb verduretes
Flam
|
LLenties amb pastanaga
Truita a la francesa amb tomàquet
Fruita
|
Amanida de pasta
Llom a la romana amb xips
Fruita
|
Puré de verdures
LLuç arrebossat amb amanida
Fruita
|
DILLUNS 24
|
DIMARTS 25
|
DIMECRES 26
|
DIJOUS 27
|
DIVENDRES 28
|
Pasta amb tomàquet
Sant Jacobs amb amanida
Fruita
|
Patates guisades
Truita a la francesa amb tomàquet
Iogurt
|
Sopa de brou
Pollastre a l’ast amb xips
Fruita
|
Menestra de verdures
Peixets amb amanida
Fruita
|
Crenma de llegums
Pastís de carn amb xampinyons
Fruita
|
1 comentari:
Que bo tot
Publica un comentari a l'entrada