22/3/13

Divendres, 22 de març de 2013
FINAL DE TRIMESTRE
Ja podeu veure al web de l'escola les fotos de les darreres activitats de l'escola: Festival de Pastinatge, Educació Vial i Mones de Pasqua.
Gaudiu-les!!!

http://www.xtec.cat/escoladelcarme/

8 comentaris:

Patrícia Borràs ha dit...

Quines Mones més maques!!!
Com sempre moltes gràcies per la dedicació, la feina que feu i la velocitat de pujar les fotos xq estiguem informat al minut.
Bones vacances a tothom!!!
Patrícia

Anònim ha dit...

Buenas noches, Como siempre, fantásticos los reportajes.
La reAlizacion de la mona, es un buen colofón y genial recuerdo del último año de estancia en el colegio de nuestro hijo. Y la aventura de la bici, perfecta para la nueva promesa ciclista.
Felicidades!! Sempre endavant.
Familia Vázquez Roldán

Anònim ha dit...

Es l'última mona de la meva filla al col.legi i per aixó especial.. una mona com les de abans...amb un ou dur al mig .. cada moment es un record.. moltes gràcies per tot
Merche

Anònim ha dit...

Molt original aquesta mona!Va sortir contentíssim i a casa la va posar a taula, al costat del meu centre de pasqua.Li va fer molta il.lusió!

Que tingueu bona pasqua a tots.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies pels reportatges fotogràfics!!
Bones vacances a tots!

Laura

Anònim ha dit...Les mones estaven delicioses i els ous a casa meva lis van encantar , i les fotos del blog chulisimes;-)Ingrid i Astrid Mallol Palacios.

Anònim ha dit...

El tema de l'educació vial com diu ella genial, ho passan molt bé i a més aprenent molt. Els policies molt simpàtics. Pel que fa les mones molt maques i fetes amb molta il-lusió. Pel que fa a les patinadores i al patinador no hi ha paraules, a més amb el vestuari gaudiant molt més. I pel que fa al reportatge de fotos, com sempre moltes gràcies per fer-nos gaudir d'aquests moments especials.
Molt bona Setmana Santa, i desquenseu molt,i a recuperar forces pel darrer trimestre.

Francesca

Marta ha dit...

Un cop més gràcies per obrir la finestra de l'escola i poder veure el que feu.

Pares Isaac i Eva