20/2/13

Dimecres, 20 de febrer de 2013
ENDAVANT!
Després de les notícies un xic preocupants que donen els mitjans de comunicació sobre tancament d’escoles pel curs vinent us volem informar que nosaltres seguim endavant amb vent a favor.
Alumnes no en falten i motivació i ganes de seguir caminant tampoc.

Des d’aquí volem tranquil·litzar i apaivagar qualsevol comentari o preocupació que algú de vosaltres podria tenir.
La nostra tasca educativa continua endavant i el nostre vaixell navegant a bon port.

 

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones notícies! Gràcies Montserrat!

Helena Palau

Anònim ha dit...

Sempre, sempre endavant!!!

Nuria R. E

Anònim ha dit...

Me parece perfecta y alentadora tu aclaración Montserrat , muchas gracias¡¡¡ Esta mañana escuche la triste noticia y espero que la Escuela del Carmen continúe abierta por muchos años mas

Delly

Anònim ha dit...

bona noticia !! sempre endavant!!urgollosa de la educacio que ha rebut el meu fill a l,escola, i amb molta pena que l.any vinent dexem aquesta per pasar a unaltre grau. Sempre hem pensat a casa que l,educacio comensa a casa pero, la segona casa es la escola i en el meu cas crec que heu fet una gran feina, gracies a tots!!! mayka

Anònim ha dit...

Més alumnes per aula, menys mestres,més retallades,més impostos,més atur, menys escoles, més estafes. La veritat és que cada dia les noticíes son tristes i agobiants. Sort que dintre de les males noticíes acostuma ha haver alguna de bona i gratificant com la que ens has plantejat. Imagino que estem atrevessant un moment social que si ens plantajem el futur potser ens possariem a plorar, no m'estranya que el jovent marxi del país i es busqui la vida a altres indrets, perqué el futur que tenen aquí és realment péssim. I els que estem aquí intentem disfrutar dels bons moments diaris, que és el que tenim, disfrutar de la familia, dels amics, dels somriures, perqué aixó per sort tota aquesta panda de lladres que ens envolta no ens ho podan treure.
Bon cap de setmana

Francesca.

Anònim ha dit...

Són moments moooolt preocupants en tots els sectors, i l'ensenyament no podia escapar. És molt trista la notícia de tancament d'escoles. Segurament hi ha menys alumnes, però la decisió està presa des del punt de vista econòmic, això no ho dubto, i s'ha deixat de banda les necessitats de l'alumnat que continuarà existint. Segurament el curs vinent tindrem més nens fent més quilòmetres per escolaritzar-se a Catalunya i complicant més la vida de molts pares, però això ja no és problema del Departament d'Ensenyament, oi? Ja s'espavilaran els pares...En quan a la nostra escola, en cap moment he dubtat que seguiríem endavant, per a mi és l'únic camí possible. Sílvia Z.

Anònim ha dit...

Tancament d'escoles, per desgracia és un fet. Menys nens? no hi ha menys nens, el que volen instaurar són més nens per aula per poder-se estalviar diners. El que hem de reflexionar és l'educació que ens estan o pretenen imposar des del departament d'ensenyament o des del govern central això ho pagaran els nostres fills. Dintre d'uns anys diran ens vam equivocar, no haguessim hagut d'actuar d'aquesta manera, però ja serà tard. Estan jugant amb el futur dels nens. Nens que són el futur del pais i de la societat, però que més dóna. Volen una societat que no pensi, que no actui, que diguin a tot que si i això ho "pretenen" aconseguir amb l'educació.
Escoles lluitadores i que tirin endavant amb els seus ideals i amb les seves conviccions és el que fa falta.
Segueix així, tots junts ho podrem aconseguir. La unió fa la força.

Gemma

Anònim ha dit...

no ho havia dubtat, de fet no m'ho havia ni plantejat, però gracies, em quedo mes tranquila. Rosa B.