16/10/12

Dilluns, 15 d'octubre de 2012
SETMANA MOGUDA
Aquesta setmana la tenim amb força activitat.

Comencem amb el fotògraf. Al mateix dia també vacunem als de sisè. Espero que facin la foto abans no fos cas que surtin amb cara d’espant degut a la punxadeta.
També la Fundació Futbol Club Barcelona ens portarà tot un material molt interessant per treballar el valor del Respecte tot jugant a Rugby.
No sé ben bé tot el que volen muntar. Una moguda força important ja que necessiten tot dimarts per fer-ho.
Vaig trobar l’activitat molt interessant, si més no els objectius ho són.
En tot cas esperarem que és el que porten i un cop preparat us ho explico.
Si tot surt segons el que hem pensat els de 1r i 2n faran aquesta activitat dimecres, els de 3r i 4t la faran dijous i 5è i 6è divendres.
Encara no els hi hem explicat ja que fins que no ho tinguem tot a punt no vull motivar-los però de ben segur serà una d’aquelles activitats que pel sol fet de trencar amb la rutina de cada dia ja és interessant i engrescadora.

Avui he llegit a la contra de La Vanguardia una frase que he trobat interessantíssima i que invita a la reflexió i per això la vull compartir.
El periodista pregunta:
- Pot dir-me un consell per educar?
Resposta:
- No pretengui caure simpàtic. L’heura creix bé si es troba amb la resistència del mur.

Fantàstic!







2 comentaris:

Anònim ha dit...

quien bien te quiere te hara llorar

quien mal te quiere te hara reir

salut

Anònim ha dit...

Setmana plena d'activitat...Per cert, el Pol em preguntava si vacunaven als de 6è per saber si estaven preparats per anar a secundària....Je, je je...Quina sortida! Ja li vaig aclarir que era per prevenir alguna malaltia...Sílvia Z.