20/9/11

Dimarts, 20 de setembre de 2011
SOM-HI!!!
Després de l’estrés que comporta l’inici de totes les coses i un cop enfilat el curs ja puc començar amb la meva rutina gratificant d’escriure el blog.


Novetats, idees, fotos, algun concurs interessant i moltes més coses ens esperen en aquest petit indret virtual de la nostra escola.

Ja hem fem una setmana de curs.

Estem reconduint a tots els nens i les nenes en el camí de l’esforç, el treball, els deures, les lliçons i les obligacions escolars.

Feina gens fàcil.

Si volem aconseguir l’èxit us necessitem a tots al nostre costat.

Us recordo un cop més que estem en el mateix front i no en contra. Només el treball plegat, l’esforç conjunt i la saviesa de la força d’un equip aconseguirà l’excel•lència. I de nou, i un cop més, us recordo que l’excel•lència no és només l’èxit escolar sinó també l’èxit de aconseguir persones de bé, responsables i capaços de fer front als problemes de la vida amb la major honestedat possible.

Això no ha fet res més que començar i malgrat que arriba la tardor, jo vaig per un camí ple de flors que creixen al nostre voltant.

Som-hi.

3 comentaris:

Patrícia Borràs ha dit...

Amb uns bons jardiners aconseguirem que aquestes meravelloses flors floreixin abans de la primavera.
Gràcies per "regar-los" de 9 a 5, la vostra regadora porta llavors màgiques.
Gràcies un cop més per fer una feina excel.lent!!!


Patrícia

Anònim ha dit...

fa nou anys vaig portar la planteta mes preciada de casa meva, tot just tenia poques arrels, i ara quan el miro penso que començo a tenir un petit arbre..fort i ben arrelat, gracies a tots vosaltres. mayka

Noemi Massague ha dit...

Les flors que sobreviuen sense jardiners són flors silvestres. Tenim la sort de pertanyer a una escola propera i implicada amb les nostres floretes.