16/7/10

CIM D'ALIGUES
L’anada al Cim d’Àligues ha estat FANTÀSTICA.
Impressionant veure com volaven totes les aus per sobre nostre.
Estaven tan meravellats que no ha calgut fer-los seure ni callar cap vegada.
Primer hem fet una vista per observar les aus i ens han explicat les seves característiques i després hem anat a veure l’exhibició de vol lliure.
Era difícil fer fotos perquè ells estaven impressionats però jo una mica espantada en veure volar aquells animalons per sobre els nostres caps.
De tota manera aquí teniu una mostra.





9 comentaris:

Anònim ha dit...

Les fotos estàn molt xules, jo no n'hagués fet cap!!
Els nens s'ho han passat genial, han al.lucinat, he aprés més d'aus en aquesta tarde que tot el que sabia fins ara...

Laia

Anònim ha dit...

Bones, els nanos s'ho van passar mol be, pero sempre tenen por de ser el "centre de la festa" i ens van demanar que res de "publicitat". Jo els hi vaig portar ja fa temps un guantelet i una samarra d'anar a caçar, feta exprès al Pakistan, pero no la van voler dur.
Al marge i quan veus aquestes fotos al menys jo, penso que com se li va acudir muntar un negoci així!, i si realment creia que tiraria endavant. Penso que la il•lusió que es posa quan fas allò que t'agrada es veu en el resultat. És el cas. Tambe penso que moltes de les persones amb aficions naturalistes, que avui disfruten d'aqeustes edats del 30 i molts o quaranta i pocs, es van enverinar d'Aquell gran divulgador que va ser en F.R. de la Fuente. Mai més hi ha hagut cap com ell, és el comentari que es tercia quan un parla amb falconers de tot arreu. I és veritat. Ell va fer la "REneixença" d'aquest art mil•lenari que és la"ceteria" o falconeria. Als anys 60-70, va publicar el seu llibre,capçelera de qualsevol aprenent. "El arte dela cetreria", a on recollia totes les nocions bàsiques per ensinistrar i caçar amb un au rapinyaire. També pels anys 70, s'inica lòperació Bahari, a l'aeroport de Madrid Barajas. El Felix amb altres notabilíssims naturalisters i falconers, inicien una experència de control de fauna amb falcons. La idea era la d'evitar colisons d'ocells amb aeronaus. En síntesi, va ser un èxit.
Quan es troben a faltar aquests programes de divulgació. Que difícil és veure un orador tant brillant, capaç d’enganxar a l’auditori amb una narració, una vivència o simplement una anècdota.
Avui en dia veiem progràmes d’animals amb qualitat excelsa. Imatges sorprenents. Escenes dificilíssimes. Pero res, comparable. I si dubteu, feu la comparació.

Anònim ha dit...

Que divertit el video!!!

Anònim ha dit...

Muchas gracias x las fotos aunque cuando las colgais en la web es mucho mas comodo mirarlas

Anònim ha dit...

Millor al web..... es més còmode

Anònim ha dit...

Que bonic, i quina impressió!! Em consta que va ser molt xulo i ho van passar molt bé! Quina sort! Al parvulari però crec que han trobat a faltar alguna activitat més fora de l'escola. Aquest estiu no han anat cap dia al parc... ho van passar genial un matí al pati gran i una tarda x setmana amb els jocs d'aigua però avui matemàtiques i Gaudí!! Crec que els costa una mica diferenciar que és casal i que es cole, a mi cada matí em pregunta: avui encara toca cole??? No vas al casal... Rosa B.

Anònim ha dit...

Quin riure mirant el video!!! cada cop que es perd la imatge deu ser perque l'animal passava a la vora de la Montserrat no????

Jordi Martinez ha dit...

Quina impressió veure aquest ocell venint en direcció a la càmara. Ara entenc quan l'Arnau em va dir que havia passat una miqueta de por...Molt xules les fotos i el video.

Anònim ha dit...

Ara entenc quan la Sara m'explicava que l'ocell li havia tocat el cap....
Gràcies per les fotos, ahir vam passar una bona estona comentant l'excursió mentres miravem les fotos i la peli. Pels comentaris sé que van aprendre moltes coses i que van quedar molt impresionades.

Laura