30/8/09

Diumenge, 30 d'agost de 2009
NI QUE NOMÉS FOS...


Refaig la maleta de tornada.
Tinc ganes de tornar. Estic contenta d’entrar a la ciutat i retrobar el que hi vaig deixar.
Vaig trobant la gent coneguda i ens saludem amb alegria. Tots estem morenets i descansats. Els nens em criden pel carrer amb alegria continguda i altres amb vergonya.
Ni que només fos per sentir l’escalfor de la sorra als peus, tot anant a buscar la fredor de l’aigua que embolcalla el meu cos.
Ni que només fos per gaudir de quan el Sol es pon tot passejant.
Ni que només fos per mirar la Lluna i recordar i pensar amb tu.
Ni que només fos per seure tranquil•lament a la fresca, cap el tard, tot jugant autèntiques fortunes de plàstic i gaudir de la companyia dels amics i la família.
Ni que només fos en pensar en tenir mil projectes nous pel proper curs.
Ni que només fos... per viure de nou un estiu més.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

hem passat un bon estiu, en familia i gaudin de poder fer de pares les 24h. del dia, ara ens toca treballar molt tot l,any per poder repetir l,estiu que ve! fins mol aviat!!! mayka

Silvia M. ha dit...

Veig que ja estem tots per aquí. Això es molt bona senyal.
Porto dos dies amb anècdotes, em pregunta el Miquel: Mama quan comença el cole? i jo molt contenta li respon que el dia 14 ven aviat. Que bé! Així deixaràs de fumar! (Li vaig comentar aquest estiu que quan comences el cole deixaria de fumar, d'això si que s'en recorda.) Ahir a la nit estàvem tots dos parlant al llit i li deia que aquest any ha de estudiar molt. Aniria ja a primer, que tindria professores noves a lo qual casi plorant em va dir que volia repetir curs. Per què? Perquè no hi serà la Sta.Montserrat ni la Sta.Candi! Ostres si que heu deixat marca. Segur que les professores d'aquest any son tan maques com las del any passat i la Sta.Montserrat seguira donant musica....
Encara no ha començat i ja s'en complica el cole! Je, je....
Per cert ens comentarás si tenim que portar el primer dia es llibres, marcarlos o tenim que plastificarlos?

Anònim ha dit...

Bon dia i bona tornada a tothom. Com han anat les vacances?, a nosaltres molt, molt be. Quina raó te la Mayka, 24 hores junts i de cop i volta, tornar a la rutina, a les "separacions obligades", aixó sempre es el que més costa,junt amb els horaris pero com que hi ha que ser positiu hi ha que mirar les coses bones, la trovada de nou amb la gent, nous projectes, sembla que no faci tanta calor, un nou curs, gaudir de nou del blog...Ànims.
Francesca